Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.499
Да, може и тоа, заборавив.голот од суарез ама ипак ова од сисе беше нешто страшно
Да, може и тоа, заборавив.голот од суарез ама ипак ова од сисе беше нешто страшно
Исто, исто. А читав негде дека демек правеле напори што поскоро да се врати на теренот WTF да е до мене не треба веќе дечково да се занимава со фудбал, знам дека е болно тоа ама ризик огромен е, не верувам дека ќе биде среќен по втор пат. Нека му дадат некоја улога како дел од персоналот на Болтон најдобро.Муамба, Welcome back !
Pappis or whatever... По по по јак гол, еј... Одлично !! )
--- надополнето: 3 мај 2012 во 01:47 ---
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17928278 Искрено, и мене солзи ми дојдоа. Мило ми е што се спаси.
И јас би го направил истото. Сигурно дека и него ќе му биде тешко, ама здравјето пред се.Исто, исто. А читав негде дека демек правеле напори што поскоро да се врати на теренот WTF да е до мене не треба веќе дечково да се занимава со фудбал, знам дека е болно тоа ама ризик огромен е, не верувам дека ќе биде среќен по втор пат. Нека му дадат некоја улога како дел од персоналот на Болтон најдобро.
And there is more, btw:
Craig Cathcart has undergone tests after suffering a heart scare ahead of Blackpool's Championship play-off semi-final against Birmingham. He will not be risked on Friday.
И што сега? Демек другите клубови во добивка се? Ова е супер бројка во споредба со претходните години.ЛИВЕРПУЛ ОБЈАВИ ЗАГУБА ОД 50 МИЛИОНИ ФУНТИ
35 милиони фунти се поради започнат проект на поранешните сопственици Том Хикс и Џорџ Жиле, а 8.4 милиони фунти одат кај оние што Ливерпул пред време решил да ја прекине соработката.
’’Претпоставувам дека луѓето ќе се насочат кон загубата од 49.4 милиони фунти и тука нема никаков бизнис.’’ - рече Иан Ајре, кој за Ливерпул зборуваше пред јавноста.
’’Голема сума од овие пари оди на веќе започнат проект за стадионот.’’
’’Ова е голема загуба и никој не е среќен поради неа, но мораме да продолжиме понатаму.’’
Арсенал еИ што сега? Демек другите клубови во добивка се? Ова е супер бројка во споредба со претходните години.