Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Петр Чех сеуште си ги собира пршлените по тревата.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Муамба, Welcome back !

Pappis or whatever... По по по јак гол, еј... Одлично !! :))
--- надополнето: 3 мај 2012 во 01:47 ---
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17928278 Искрено, и мене солзи ми дојдоа. Мило ми е што се спаси.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Муамба, Welcome back !

Pappis or whatever... По по по јак гол, еј... Одлично !! :))
--- надополнето: 3 мај 2012 во 01:47 ---
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17928278 Искрено, и мене солзи ми дојдоа. Мило ми е што се спаси.
Исто, исто. А читав негде дека демек правеле напори што поскоро да се врати на теренот WTF :eek: да е до мене не треба веќе дечково да се занимава со фудбал, знам дека е болно тоа ама ризик огромен е, не верувам дека ќе биде среќен по втор пат. Нека му дадат некоја улога како дел од персоналот на Болтон најдобро.

And there is more, btw:

Craig Cathcart has undergone tests after suffering a heart scare ahead of Blackpool's Championship play-off semi-final against Birmingham. He will not be risked on Friday.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Исто, исто. А читав негде дека демек правеле напори што поскоро да се врати на теренот WTF :eek: да е до мене не треба веќе дечково да се занимава со фудбал, знам дека е болно тоа ама ризик огромен е, не верувам дека ќе биде среќен по втор пат. Нека му дадат некоја улога како дел од персоналот на Болтон најдобро.

And there is more, btw:

Craig Cathcart has undergone tests after suffering a heart scare ahead of Blackpool's Championship play-off semi-final against Birmingham. He will not be risked on Friday.
И јас би го направил истото. Сигурно дека и него ќе му биде тешко, ама здравјето пред се.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
http://www.3news.co.nz/VIDEO-Fabrice-Muambas-emotional-return-to-Bolton-Vs-Tottenham-Hotpur/tabid/317/articleID/252779/Default.aspx

Mило ми е за Муамба што не се предаде и што се спаси,знаејќи дека претходните случаеви како него скоро сите завршувале со смрт.
Со фудбал повеќе занимавање не,ама не верувам дека некој ќе го премисли во тоа.
Ако е решен да ја продолжи кариерата,ќе ја продолжи,но нема да биде тоа тоа,ќе игра со страв,нема да го дава максимумот од себе.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047

WOW

Каков играч, секоја чест! Што правел овој до сега во животот? :О
Се надевам дека и во недела ќе ме израдува! :D

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Папис е следен од скаутинг тимот на Њукасл во последните три сезони, за конечно зимоска да го земеме за 9 милиони.

ПС
Torres & Carroll (£85m) have scored 13 league goals in 18 months. Papiss Cisse (£9m) alone has scored 13 league goals in just 4 months. :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ЛИВЕРПУЛ ОБЈАВИ ЗАГУБА ОД 50 МИЛИОНИ ФУНТИ
35 милиони фунти се поради започнат проект на поранешните сопственици Том Хикс и Џорџ Жиле, а 8.4 милиони фунти одат кај оние што Ливерпул пред време решил да ја прекине соработката.
’’Претпоставувам дека луѓето ќе се насочат кон загубата од 49.4 милиони фунти и тука нема никаков бизнис.’’ - рече Иан Ајре, кој за Ливерпул зборуваше пред јавноста.
’’Голема сума од овие пари оди на веќе започнат проект за стадионот.’’
’’Ова е голема загуба и никој не е среќен поради неа, но мораме да продолжиме понатаму.’’

S

Stivie G

Гостин
ЛИВЕРПУЛ ОБЈАВИ ЗАГУБА ОД 50 МИЛИОНИ ФУНТИ
35 милиони фунти се поради започнат проект на поранешните сопственици Том Хикс и Џорџ Жиле, а 8.4 милиони фунти одат кај оние што Ливерпул пред време решил да ја прекине соработката.
’’Претпоставувам дека луѓето ќе се насочат кон загубата од 49.4 милиони фунти и тука нема никаков бизнис.’’ - рече Иан Ајре, кој за Ливерпул зборуваше пред јавноста.
’’Голема сума од овие пари оди на веќе започнат проект за стадионот.’’
’’Ова е голема загуба и никој не е среќен поради неа, но мораме да продолжиме понатаму.’’
И што сега? Демек другите клубови во добивка се? Ова е супер бројка во споредба со претходните години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom