Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
He he. Незнам како ти е интересно да досаѓаш вака а ич да не придонесуваш за некоја добра дискусија. Освен ако не си под 15-16 години. Толку од мене. Не те цитирам више.
Што има квалитетно да разговарам со вас? :icon_mrgr:
Исти сте мајке му да ја распалим и на фб и на кајгана и во живо...
Си вртите математиката како шо сакате со титули,демек и оваа година имате ПОУСПЕШНА СЕЗОНА ха ха сте освоиле ТЕГЛА,навивате за Ман.Сити!Сеа за сеа то.. па за понатаму ќе видиме.
И што да разговарам јас квалитетно со вас кога не можи да зборни,одма станувате напнати одма со некој провокации и сл.
Па шо вебам сите бе ќе се дупам шо сакам ќе прам :icon_mrgr:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Што има квалитетно да разговарам со вас? :icon_mrgr:
Исти сте мајке му да ја распалим и на фб и на кајгана и во живо...
Си вртите математиката како шо сакате со титули,демек и оваа година имате ПОУСПЕШНА СЕЗОНА ха ха сте освоиле ТЕГЛА,навивате за Ман.Сити!Сеа за сеа то.. па за понатаму ќе видиме.
И што да разговарам јас квалитетно со вас кога не можи да зборни,одма станувате напнати одма со некој провокации и сл.
Па шо вебам сите бе ќе се дупам шо сакам ќе прам :icon_mrgr:
Кај има у последниве страни некој спомнато за титули нешто? Или сеа пошо може да отиде кај сити и ве да завршите со една јака 0 па нешто таму ти е паметот? За Сити се скоро сите што не се за Јунајтед жал ми е. А и логично е навивачите на Ливерпул да сакаат друг да земе титула а не Јунајтед. Сигурно и Ливерпул коа би играл за титула ти нема да сакаш они да земат. Плус не ни мораш да разговараш со никој можеш и малце да ја одмориш темата, отварам у ФА куп и таму пишуваш глупости, отварам тука исто...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кај има у последниве страни некој спомнато за титули нешто? Или сеа пошо може да отиде кај сити и ве да завршите со една јака 0 па нешто таму ти е паметот? За Сити се скоро сите што не се за Јунајтед жал ми е. А и логично е навивачите на Ливерпул да сакаат друг да земе титула а не Јунајтед. Сигурно и Ливерпул коа би играл за титула ти нема да сакаш они да земат. Плус не ни мораш да разговараш со никој можеш и малце да ја одмориш темата, отварам у ФА куп и таму пишуваш глупости, отварам тука исто...
Рили, не ти одговараат коментарите секако се глупости....
Да кажев нешто шо ќе ти одговараше одма ќе ми стиснеше лајк4е.
И не се прави на ТОШО прееска онака дадов податок дека Ливерпул покрај толку потрошени миЉони за засилувања се во минус и на сето тоа капак се 8мо место или подоле не сум сигурен :icon_mrgr: и еден ТРОЛ ме нападна ама не му возвратив заборавив што ми пиша.. ој провери :свиркам:, можеби ќе ти биде интересен мојот коментар па ќе ми бапниш едно лајк4е :rolleyes:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Мене многу ми е гајле за финансиска состојба и тоа колку пари даваме на играчи, нити ја ги давам парите, нити мој роднина, нити некој од нашиот фан клуб. Само пошто кењате да си кажам шо иам коа више сте фатиле паника за тоа као нашите газди го водат клубот. Долговите ни ги средија и не извадија од судбина како Лидс бидејќи претходно бевме у 10 пати полоша финансиска состојба, а ова сеа што е минус едино е поради планирањето на новиот стадион и оттарасувањето од Хоџсон и некои други членови од штабот на Ливерпул (оштетата нормално, којзнае Челзи колку е у минус со ова). Сега (почнувајќи од следната сезона) имаме нови спонзори кои ни даваат повеќе пари од било кој друг спонзор во Премиер Лигата. Толку перфектно го средија клубот нашите газди (во поглед на финансиската состојба), што не мора ние фановите ни малце да се секираме да не паднеме у финансиска криза, а уште помалце пак да продаваме играчи за да заработиме пари, како што фановите на Арсенал уште долго време нема да осетат како е чувството да не се секираш за тоа...

За разлика од вас, Арсенал игра на најмодерниот стадион во ПЛ, додека вашиот клуб сеуште игра на зоолошката градина енфилд! Која патем едвај собира 45.000, еден Сандерленд има поголем стадион од вашиот....
А Торес бе машко? А Алонсо, Маскерано? Кратка ти е некако меморијата!
Па види го сеа ти чуството.

S

Stivie G

Гостин
За разлика од вас, Арсенал игра на најмодерниот стадион во ПЛ, додека вашиот клуб сеуште игра на зоолошката градина енфилд! Која патем едвај собира 45.000, еден Сандерленд има поголем стадион од вашиот....
А Торес бе машко? А Алонсо, Маскерано? Кратка ти е некако меморијата!
Па види го сеа ти чуството.
:pos: Не се глупирај бе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^

The area around Anfield, where Liverpool remain thanks to planning problems and a lack of strategy and cash. Photograph: Christopher Thomond for the Guardian.

Да се надоврзам, не е работата ние не даваме пари што ви е гајле. Не е работата само да се фукнат парите. Утре е нов ден, од каде знаеш што може да им текне на газдите па да го стават клубот на продажба па пак да се вратат некои како прошлите.... Плански треба да се работи се. Има многу за ова ама искрено ме мрзи во 20 за 1 да пишувам, друг пат повеќе.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.135
Кој става кладба дека Њукасл му вади бод на Сити и Јунајтед се враќа на врвот?

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Само што сакав да пишам дека не се кладам на аватар. Може на пари, симболично. Ако си од СК лесно ќе се најдеме:)
до Скопје имам 100 километри :) ... така да таа опција со пари пропаѓа ;) ... а зошто не на Аватар ?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.135
до Скопје имам 100 километри :) ... така да таа опција со пари пропаѓа ;) ... а зошто не на Аватар ?
Па незнам, никогаш не сум се кладел на аватар, сум ги избегнувал тие кладби. Не ми се носи аватар по туѓа желба. Така сите на форум ќе видат дека сум изгубил:).

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Па незнам, никогаш не сум се кладел на аватар, сум ги избегнувал тие кладби. Не ми се носи аватар по туѓа желба. Така сите на форум ќе видат дека сум изгубил:).
епа тогаш нема да падни кладба а ? ;) ае нема везе... кој победи победи мие гајле ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мене многу ми е гајле за финансиска состојба и тоа колку пари даваме на играчи, нити ја ги давам парите, нити мој роднина, нити некој од нашиот фан клуб. Само пошто кењате да си кажам шо иам коа више сте фатиле паника за тоа као нашите газди го водат клубот. Долговите ни ги средија и не извадија од судбина како Лидс бидејќи претходно бевме у 10 пати полоша финансиска состојба, а ова сеа што е минус едино е поради планирањето на новиот стадион и оттарасувањето од Хоџсон и некои други членови од штабот на Ливерпул (оштетата нормално, којзнае Челзи колку е у минус со ова). Сега (почнувајќи од следната сезона) имаме нови спонзори кои ни даваат повеќе пари од било кој друг спонзор во Премиер Лигата. Толку перфектно го средија клубот нашите газди (во поглед на финансиската состојба), што не мора ние фановите ни малце да се секираме да не паднеме у финансиска криза, а уште помалце пак да продаваме играчи за да заработиме пари, како што фановите на Арсенал уште долго време нема да осетат како е чувството да не се секираш за тоа...
Јас, ептен сум загрижен да ти кажам. Несоници, проблеми, дури почнав да месечарам. Ептен се плашам за Ван Перси дали ќе си заминам.

Ниту ме интересира, ниту ми е приоритет, ниту пак животот ми е поврзан со Арсенал. Ти, ако мислиш дека „вашите газди“ ве извадиле од кризата, можеби е време и лично Ти, да им се оддолжиш ! Нели !?

Само ко ќе одиш за Ливерпул, скршни од рутата и оди до Амстердам. Тетките таму, ќе ти кажат точно шо треба да напрајш како знак за благодарност кон Хикс, Жилет or whatever.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.135
епа тогаш нема да падни кладба а ? ;) ае нема везе... кој победи победи мие гајле ;)
Па и јас, не дека нешто се трескам од земја ама најискрено многу помило ќе ми биде да земе титула тим со традиција отколку овие вештачкиве вчера што се испилија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom