Мислам дека поназад се повлече Ба откако дојде Папис. Ама какви трансфери на Пардју за ич пари што се вели, па кога ќе ми текне и дека еден другар што е за Њукасл кога отидоа во Чемпионшип за Колочини викаше дека бил само еден слон што цица пари а сега Пардју го направи одличен стопер и капитен.Каков цар е овој!
Али му ја заеба кариерата на Ба откако дојде, гол нема дадено Ба...
Зад Пардју стои добар тим од скаути,интересно е шо сите играчи во Њукасел се на продажба а скаутите предвреме имаат најдено нивни достојни замениМислам дека поназад се повлече Ба откако дојде Папис. Ама какви трансфери на Пардју за ич пари што се вели, па кога ќе ми текне и дека еден другар што е за Њукасл кога отидоа во Чемпионшип за Колочини викаше дека бил само еден слон што цица пари а сега Пардју го направи одличен стопер и капитен.
Како бе ме нема па ете има мои коментари на претходните страниШо некако го нема dragonsky да го пишит секој 1.5ти пост на темава.
Баш да видиме дали Крауч или Сисе ќе бидат во топ 3/топ 5 за Ференц Пушкаш наградата. Овие два гола ако не се фаворити, не знам кои се.Се изнаглеавме прекрасни голови годинава.... кој од кој поубав
random лоб на Меси...Баш да видиме дали Крауч или Сисе ќе бидат во топ 3/топ 5 за Ференц Пушкаш наградата. Овие два гола ако не се фаворити, не знам кои се.
голот од суарез ама ипак ова од сисе беше нешто страшноБаш да видиме дали Крауч или Сисе ќе бидат во топ 3/топ 5 за Ференц Пушкаш наградата. Овие два гола ако не се фаворити, не знам кои се.