- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
А која екипа може на Стоук 4 гола да им даде?Остај Ливерпул... Евертон бе, на Манчестер му вадат 4-4 на Стоук гол неможат да им дадат
Јас мислам дека ни Барса не може
А која екипа може на Стоук 4 гола да им даде?Остај Ливерпул... Евертон бе, на Манчестер му вадат 4-4 на Стоук гол неможат да им дадат
ДаДали сум јас единствениот на форумов што мисли дека баш Хоџсон ќе ја однесе Англија во финале?
На Стоук дома не им даваш повеќе од 1 гол па што сака нека еОстај Ливерпул... Евертон бе, на Манчестер му вадат 4-4 на Стоук гол неможат да им дадат
Ќе речиш Фулам, рутинирано си стигна до очекуваната победа.Никој не приметил и пишал на темава дека Ливерпул изгуби дома од Фулам
Ќе се дружиме. И јас мислам дека Рој ќе има поголем успех од неговиот(те) предходник(ци).Дали сум јас единствениот на форумов што мисли дека баш Хоџсон ќе ја однесе Англија во финале?
ThisАбе сите тренери од Англија здружено да ја водат репрезентацијата, пак нема да ја однесат во финале. Ама и јас мислам дека не згрешиле што го избрале Рој.
Абе една стара слава, шооо. Англија како репрезентација, нема постигнато ништо. Апсолутно ништо, па нема потреба да играат на стара слава. Ако онакви ѕвезди, сакаат да постигнат нешто, не им треба тренер. Види го Челзи само. Додека Андре беше на чело, тој кажуваше, а очигледно на некој нешто не му одговараше. Сега, кога Роберто е на чело, сигурен и убеден сум дека и Френк и Џон, смејат да кажам некој збор во соблелкувалната, плус. Само не дефинирано правило е, кога бродот ќе почне да тоне, обично капетанот (менаџерот) е онај кој наебува.This
Не само од Англија, туку било кои менаџери да се соберат пак неможе да ја однесат у финале.
Едноставно нема дисциплина кај играчите, некои сеуште играат на стара слава и според мене немаат ни доволно квалитет за да бидат шампиони.
Све си мислам дека нема ни група да поминат ама ќе видиме.
Одлично поставена тактика??? Која му е таа тактика бе да се брани 90 минути против најголемиот ривал? И Реал Мадрид да не ја играше таа? Или поштено ги исплескаа барселона и на тој натпревар го одлучија шампионот.Damn...излеа ќе бидам единствен што ќе каже дека САФ не е виновен. Според мене одлично поставена тактика. Тоа што една грешка на Смолинг (или општо одбраната) значеше пораз не го прави Фергусон виновен. Сити беа доста добро затворени и покрај тоа што наликуваше дека они го диктираат мечот. Да беше стварно така, ќе дадеа многу повеќе голови. Не беа способни да реализираат од прилично чисти позиции.
У секој случај, заслужена победа на Сити...
Другар, да играше пример Јанг место Гигс лево и Гигс да беше позициониран каде што беше Парк ќе беше друга приказна зошто по крилата ќе можеше да се направат побрзи контра напади каде Гигс би делел далеку повеќе и подобри топки него Парк. Парк нема стартувано натпревар од пред некој месец, а играчи како Јанг, Валенсија и Велбек кои се во топ форма останаа на клупа...Тоа го реши мечот.Одлично поставена тактика??? Која му е таа тактика бе да се брани 90 минути против најголемиот ривал? И Реал Мадрид да не ја играше таа? Или поштено ги исплескаа барселона и на тој натпревар го одлучија шампионот.
И грешката на Смолинг на страна - ИМАВМЕ НУЛА ШУТЕВИ КОН ГОЛ!!!! Како можеш да победиш на натпревар без да шутнеш кон голот? А тоа не е грешка на напаѓачите, туку на тренерот што така го поставил нападот.
Не мора мене да ме убедуваш дека САФ е кривецот. Јас тоа го пишав уште кога заврши натпреваротДругар, да играше пример Јанг место Гигс лево и Гигс да беше позициониран каде што беше Парк ќе беше друга приказна зошто по крилата ќе можеше да се направат побрзи контра напади каде Гигс би делел далеку повеќе и подобри топки него Парк. Парк нема стартувано натпревар од пред некој месец, а играчи како Јанг, Валенсија и Велбек кои се во топ форма останаа на клупа...Тоа го реши мечот.