Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Остај Ливерпул... Евертон бе, на Манчестер му вадат 4-4 на Стоук гол неможат да им дадат :tapp:
А која екипа може на Стоук 4 гола да им даде? :D
Јас мислам дека ни Барса не може :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Дали сум јас единствениот на форумов што мисли дека баш Хоџсон ќе ја однесе Англија во финале?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Остај Ливерпул... Евертон бе, на Манчестер му вадат 4-4 на Стоук гол неможат да им дадат :tapp:
На Стоук дома не им даваш повеќе од 1 гол па што сака нека е :D

Него Хоџсон не дека ќе ја однесе у финале, ама дека ќе има поголем успех од Капело и јас мислам така.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Никој не приметил и пишал на темава дека Ливерпул изгуби дома од Фулам :pos: :pos:
Ќе речиш Фулам, рутинирано си стигна до очекуваната победа. :D
--- надополнето: 2 мај 2012 во 14:02 ---
Дали сум јас единствениот на форумов што мисли дека баш Хоџсон ќе ја однесе Англија во финале?
Ќе се дружиме. И јас мислам дека Рој ќе има поголем успех од неговиот(те) предходник(ци).

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе сите тренери од Англија здружено да ја водат репрезентацијата, пак нема да ја однесат во финале. Ама и јас мислам дека не згрешиле што го избрале Рој.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Друго е да се води репрезентација, а друго е да се води клуб. И еден Сколари стана светски шампион со Бразил, со Португалија имаше импресивни резултати и за на крај да биде катастрофа во Челзи. Ист случај беше и со Клинсман кој со Германија стигна до 3-то место и на крај во Баерн да биде отпуштен на пола сезона. Глеаме на која насока е Ливерпул во последен период и не би рекол дека Рој е причината за тоа што Ливерпул беше толку очаен во тој период. Секако дека има голема одговорност и тој, но и пред него во минатата сезона Бенитез имаше слични резултати и година потоа еве Кени има исти резултати. Во тој период додека Рој беше на чело на Ливерпул мислам беа тие американците газди и немаше некој буџет како сега пример Кени што имаше за да купува играчи. Мораше со тој буџет да покрива играчи за позициите каде има луфта во тимот...Сигурно не се случајни резултатите со Фулам и ВБА откако го превзеде тој. Англија во моментов има подобар ростер на играчи за разлика од пред 2 години во Јужна Африка и ако Рој одлично ги скоцка ќе успее да си ја врати репутацијата која си ја стекна се додека не го превзеде Ливерпул...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Абе сите тренери од Англија здружено да ја водат репрезентацијата, пак нема да ја однесат во финале. Ама и јас мислам дека не згрешиле што го избрале Рој.
This

Не само од Англија, туку било кои менаџери да се соберат пак неможе да ја однесат у финале.
Едноставно нема дисциплина кај играчите, некои сеуште играат на стара слава и според мене немаат ни доволно квалитет за да бидат шампиони.

Све си мислам дека нема ни група да поминат ама ќе видиме.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Балотели купил цела месара за први мај.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
This

Не само од Англија, туку било кои менаџери да се соберат пак неможе да ја однесат у финале.
Едноставно нема дисциплина кај играчите, некои сеуште играат на стара слава и според мене немаат ни доволно квалитет за да бидат шампиони.

Све си мислам дека нема ни група да поминат ама ќе видиме.
Абе една стара слава, шооо. Англија како репрезентација, нема постигнато ништо. Апсолутно ништо, па нема потреба да играат на стара слава. Ако онакви ѕвезди, сакаат да постигнат нешто, не им треба тренер. Види го Челзи само. Додека Андре беше на чело, тој кажуваше, а очигледно на некој нешто не му одговараше. Сега, кога Роберто е на чело, сигурен и убеден сум дека и Френк и Џон, смејат да кажам некој збор во соблелкувалната, плус. Само не дефинирано правило е, кога бродот ќе почне да тоне, обично капетанот (менаџерот) е онај кој наебува.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Damn...излеа ќе бидам единствен што ќе каже дека САФ не е виновен. Според мене одлично поставена тактика. Тоа што една грешка на Смолинг (или општо одбраната) значеше пораз не го прави Фергусон виновен. Сити беа доста добро затворени и покрај тоа што наликуваше дека они го диктираат мечот. Да беше стварно така, ќе дадеа многу повеќе голови. Не беа способни да реализираат од прилично чисти позиции.

У секој случај, заслужена победа на Сити...
Одлично поставена тактика??? Која му е таа тактика бе да се брани 90 минути против најголемиот ривал? И Реал Мадрид да не ја играше таа? Или поштено ги исплескаа барселона и на тој натпревар го одлучија шампионот.
И грешката на Смолинг на страна - ИМАВМЕ НУЛА ШУТЕВИ КОН ГОЛ!!!! Како можеш да победиш на натпревар без да шутнеш кон голот? А тоа не е грешка на напаѓачите, туку на тренерот што така го поставил нападот.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Одлично поставена тактика??? Која му е таа тактика бе да се брани 90 минути против најголемиот ривал? И Реал Мадрид да не ја играше таа? Или поштено ги исплескаа барселона и на тој натпревар го одлучија шампионот.
И грешката на Смолинг на страна - ИМАВМЕ НУЛА ШУТЕВИ КОН ГОЛ!!!! Како можеш да победиш на натпревар без да шутнеш кон голот? А тоа не е грешка на напаѓачите, туку на тренерот што така го поставил нападот.
Другар, да играше пример Јанг место Гигс лево и Гигс да беше позициониран каде што беше Парк ќе беше друга приказна зошто по крилата ќе можеше да се направат побрзи контра напади каде Гигс би делел далеку повеќе и подобри топки него Парк. Парк нема стартувано натпревар од пред некој месец, а играчи како Јанг, Валенсија и Велбек кои се во топ форма останаа на клупа...Тоа го реши мечот.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Другар, да играше пример Јанг место Гигс лево и Гигс да беше позициониран каде што беше Парк ќе беше друга приказна зошто по крилата ќе можеше да се направат побрзи контра напади каде Гигс би делел далеку повеќе и подобри топки него Парк. Парк нема стартувано натпревар од пред некој месец, а играчи како Јанг, Валенсија и Велбек кои се во топ форма останаа на клупа...Тоа го реши мечот.
Не мора мене да ме убедуваш дека САФ е кривецот. Јас тоа го пишав уште кога заврши натпреварот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom