Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Тотенхем и Арсенал наебале годинава.
Вие па поарни ќе бидете. Ко да не ја гледаше утакмицата викендов. Признавам дека е глуп муабет тоа, ама да не беше автоголот и црвениот според играта никогаш немаше да дадете гол. Плус игравме без неколку првотимци.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Го чекам денот кога Тотенхем не мора да победи против Јунајтед, туку денот кога ќе изигра барем малку добар меч.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Опет, Тотенхем и Арсенал наебале годинава. И да бев фан на КПР исто ќе беше. Шо е битно од чиј фан доаѓа?

Ако не сум во право, на крај на сезона ќе се извинам нај ама нај нај искрено.
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:13 PM ---
Вие па поарни ќе бидете. Ко да не ја гледаше утакмицата викендов. Признавам дека е глуп муабет тоа, ама да не беше автоголот и црвениот според играта никогаш немаше да дадете гол. Плус игравме без неколку првотимци.
За нас ништо не реков. Ако мислиш ти така пиши си слободно и за Ливерпул. Не знам што се запнавте од едно мислење. Нит навредливо нит лично.

Како сакаш врти ја, Ливерпул може да оди само нагоре, ама ако не се донесат значителни играчи во Тотенхем и Арсенал само ќе се оди надолу.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не сте ми јасни со ова Тотенхем игра лошо против Манчестер а се пали против Челзи и Арсенал.... сте чуле за градско ривалство или? Како можеше лани Ливерпул во очајна форма за малце да извади 2-2 на Олд Трафорд? Ривалство е фор гад сејкс. Сити пример против Челзи, Арсенал па и Ливерпул не игра ни со 50 посто од силата, ама лани на првиот меч Челзи ептен беше катастрофа што не успеа ни гол да даде.
Исто ко што мене ми е разбирливо што Ливерпул преклани изгуби 2-0 од Челзи, така и на вас треба да ви е разбирлив Тотенхем.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Опет, Тотенхем и Арсенал наебале годинава. И да бев фан на КПР исто ќе беше. Шо е битно од чиј фан доаѓа?

Ако не сум во право, на крај на сезона ќе се извинам нај ама нај нај искрено.
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:13 PM ---

За нас ништо не реков. Ако мислиш ти така пиши си слободно и за Ливерпул. Не знам што се запнавте од едно мислење. Нит навредливо нит лично.

Како сакаш врти ја, Ливерпул може да оди само нагоре, ама ако не се донесат значителни играчи во Тотенхем и Арсенал само ќе се оди надолу.
Во ред, твое мислење. Од сите трансфери што ги направи Ливерпул ми фаќаат око само Суарез и Хозе Енрике. Можеби се зајакнаа од лани затоа што беа ептен очајни, ама не гледам како Хендерсон, Даунинг, Адам и Керол се играчи кои ќе помогнат Ливерпул да освои титула, па дури и да биде во топ 4. Жервињо би го избрал пред секој од тие четворица. Фримпонг си ги покажа годините со стартот(и Вилшер имаше на почеток на минатата сезона црвен, па потоа научи од грешката), ама реално да кажеме ја владееше средината на мечот. Јасно ми е дека на Арсенал им фалат играчи со заминувањето на Цеск и еве на Насри, ама уштре трае трансфер периодот, ќе се донесе некој сигурно. Со некој нов играч и со тие моментално што се во клубот не гледам како Арсенал би идел надоле, ако Ливерпул би идел нагоре.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Во ред, твое мислење. Од сите трансфери што ги направи Ливерпул ми фаќаат око само Суарез и Хозе Енрике. Можеби се зајакнаа од лани затоа што беа ептен очајни, ама не гледам како Хендерсон, Даунинг, Адам и Керол се играчи кои ќе помогнат Ливерпул да освои титула, па дури и да биде во топ 4. Жервињо би го избрал пред секој од тие четворица. Фримпонг си ги покажа годините со стартот(и Вилшер имаше на почеток на минатата сезона црвен, па потоа научи од грешката), ама реално да кажеме ја владееше средината на мечот. Јасно ми е дека на Арсенал им фалат играчи со заминувањето на Цеск и еве на Насри, ама уштре трае трансфер периодот, ќе се донесе некој сигурно. Со некој нов играч и со тие моментално што се во клубот не гледам како Арсенал би идел надоле, ако Ливерпул би идел нагоре.
Шансите сеа се 50/50.
У среда у 11 ќе знаеме поубаво дали ќе се носи некој или не. Ако не ги поминеме жабарине нема да купиме никој за жал :(

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ај што не се согласувам со тебе за нашите трансфери ама ај и така нека е, подобро такви трансфери отколку никакви. (или еден/два, колку има Арсенал?)

И рака на срце јас воопшто не правев разлика или споредба меѓу Ливерпул и Арсенал во моето прво мислење кое толку ве погоди сите. Едноставна моја констатација. Да бидеш слеп и полн со омраза ќе сватиш дека Ливерпул направи многу голем напредок од полусезоната лани и без овие сегашните трансфери, а пак (кога веќе правиме споредби) Арсенал испадна од борбата за титула, падна дури и под Сити, а за сега што сте 6 пати по заклани да не спомнуваме.

Како тоа Хозе Енрике ти е подобар трансфер од Чарли Адам никако не сваќам и нема да можам никогаш да сватам. Со Фримпонг и Вилшер можете да правите добар бизнис за 4-5 години. Сега вие ем самите во фан-клубот го зборите тоа што јас овде го спомнав и пак од мене не чини затоа што сум бил фан на Ливерпул. Боже сачувај. Исто како и ние што се правевме наудрени кога си отиде Алонсо дека као демек немало тоа да биде голем фактор сега и вие исто. Ак се лажеме може ќе е така.

На крај краева, како што ме цитираше Че, таквата констатација повеќе не одговара за Тотенхем отколку за Арсенал.

А и кога ја спомна утакмицата од саботата. Јас и самиот реков дека не изиграл Ливерпул на ниво ама потсети се дека ние гостувавме на Емирати, каде што немавме триумф, а Арсенал играше како што ние лани одигравме на Стемфорд Бриџ (мислам на стил на игра). Без шанси, без конкретни обиди за напад. Да беше на Енфилд мислам дека ќе беше мноооогу поразличен резултатот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Шансите сеа се 50/50.
У среда у 11 ќе знаеме поубаво дали ќе се носи некој или не. Ако не ги поминеме жабарине нема да купиме никој за жал :(
Па да, тоа јасно е. Ако не влеземе Лш нема што понатаму да се зборува.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Хахха Арсенал фан!
Арсенал го поштувам ногу! иако сум фан на Ливерпоол колку и да збориш бевме без првотимци и слично не ти е оправдание! Ние ја имавме контролата над натпреварот ние имавме шанси!
Инаку вие колку што знам игравте со НАЈАК можен напад! а освен една шанса со ја имаше ВАН ПЕРСИ и тоа по чист фаут од Аршавин друго ништо не изигравте! добро и некој шут од 23 метра.

Ливерпоол лани беше далеку од тоа што ние како фанови го учекувавме! дали хендерсон или даунинг се добри тоа ке видиме! НО ЕДЕН АДАМ ! НЕ ГО СПОРЕДУВАЈ СО ПИНГПОНГ оти е смешно!!!!!!!!

и за крај честито победа Јунајтед! Одлично второ полувреме!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај што не се согласувам со тебе за нашите трансфери ама ај и така нека е, подобро такви трансфери отколку никакви. (или еден/два, колку има Арсенал?)

И рака на срце јас воопшто не правев разлика или споредба меѓу Ливерпул и Арсенал во моето прво мислење кое толку ве погоди сите. Едноставна моја констатација. Да бидеш слеп и полн со омраза ќе сватиш дека Ливерпул направи многу голем напредок од полусезоната лани и без овие сегашните трансфери, а пак (кога веќе правиме споредби) Арсенал испадна од борбата за титула, падна дури и под Сити, а за сега што сте 6 пати по заклани да не спомнуваме.

Како тоа Хозе Енрике ти е подобар трансфер од Чарли Адам никако не сваќам и нема да можам никогаш да сватам. Со Фримпонг и Вилшер можете да правите добар бизнис за 4-5 години. Сега вие ем самите во фан-клубот го зборите тоа што јас овде го спомнав и пак од мене не чини затоа што сум бил фан на Ливерпул. Боже сачувај. Исто како и ние што се правевме наудрени кога си отиде Алонсо дека као демек немало тоа да биде голем фактор сега и вие исто. Ак се лажеме може ќе е така.

На крај краева, како што ме цитираше Че, таквата констатација повеќе не одговара за Тотенхем отколку за Арсенал.

А и кога ја спомна утакмицата од саботата. Јас и самиот реков дека не изиграл Ливерпул на ниво ама потсети се дека ние гостувавме на Емирати, каде што немавме триумф, а Арсенал играше како што ние лани одигравме на Стемфорд Бриџ (мислам на стил на игра). Без шанси, без конкретни обиди за напад. Да беше на Енфилд мислам дека ќе беше мноооогу поразличен резултатот.
Заборави го тоа мислење, не ме повреди, само си дадов мислење исто како и ти.

Не ги мразам Ливерпул па да лажам дека не направиле напредок само што тој Ливерпул пред јануари кога ќе направи напредок ќе дојде на нивото на кое се наоѓаше Арсенал, а доколку Арсенал направи напредот од тогаш ќе освои титула. Тоа е разликата.
Вас ви требаше многу зајакнување уште од јануари со што го направивте тоа, нас без заминувањета на Цеск и Насри(кој уште не е заминат) не ни требаше многу. Пред да си замине Цеск се донесе Жервињо, а уште од тогаш Венгер кажа дека ќе се донесе и стопер. Насри е одличен фудбалер и важен фудбалер на Арсенал ама од 3 сезони покажа само една полусезона зошто е важен фудбалер. Втората полусезона од минатата сезона според формата не заслужуваше да игра ни прв тим. Фабрегас е големата загуба на Арсенал, ама таков играч не може да се замени. Како што кажа Топче, ако влеземе Лш верувам дека ќе се зајакнеме во средината и повторно ќе се вратиме на истото ниво. Како и да е, Вилшер беше најважниот фудбалер во Арсенал за минатата сезона и не знам зошто викаш би правеле добар бизнис за 4-5 години кога уште сезонава си зацементира место и во англиската репрезентација.

За утакмицата, игравме со тројца дебитанти во премиер лига и со крпен тим и пак имавме исто толку шанси колку што и вие. Ливерпул играше типично англиски со еден куп нафрлувања за џабе. Керол не му зема дуел на Вермален иако две глави е повисок.

Али те разбирам, сигурно мислиш дека сите стопери ви се подобри од Вермален, сигурно мислиш дека Даунинг е подобар од Жервињо, сигурно мислиш дека имате подобар играч од Вилшер па затоа ти е вака оформено мислењето. Си ветив уште пред 1 месец дека не ни пробувам да убедувам некој во нешто, па затоа само ќе си чекам да поминуваат утакмиците.

П.С. Уште од минатата сезона кога играше во Њукасл го ценев Хозе Енрике многу како играч зошто е одличен и во напад и во одбрана. Не дека Адам не го сметам за добар играч, ама што знам, мислам дека не е за врвен тим.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Даунинг во Ливерпоол е донесен да сервира топки! инаку ние не игравме цел натпревар со 2јца напагачи и тогас силата на Керол не доага до израс! друго ке беше да Вермален требаше да пази и на Суарез и на Керол!!! направи разлика!
овој Жервињо е добар играч!!!
Загубата на Фабрегас за мене и не е толку голема заради тоа што имате колку толку солидна замена во Вилшер, но загубата во Насри ке ви биде голема поготово што нема ни ногу време до крајот на трансфер периодот за нови играчи.!

И за крај со таква одбрана што ја имате сте ногу слаби!!! ние сме далеку подобри во одбрано со доагањето на Енрике. Ланската сезона примивме милион голови од левата страна каде што играше КОНЧЕСКИ дрвото , додека овој Енрике е друго... на Волкот не му даде да допре топка....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Даунинг во Ливерпоол е донесен да сервира топки! инаку ние не игравме цел натпревар со 2јца напагачи и тогас силата на Керол не доага до израс! друго ке беше да Вермален требаше да пази и на Суарез и на Керол!!! направи разлика!
овој Жервињо е добар играч!!!
Загубата на Фабрегас за мене и не е толку голема заради тоа што имате колку толку солидна замена во Вилшер, но загубата во Насри ке ви биде голема поготово што нема ни ногу време до крајот на трансфер периодот за нови играчи.!

И за крај со таква одбрана што ја имате сте ногу слаби!!! ние сме далеку подобри во одбрано со доагањето на Енрике. Ланската сезона примивме милион голови од левата страна каде што играше КОНЧЕСКИ дрвото , додека овој Енрике е друго... на Волкот не му даде да допре топка....
Катастрофа сме на лев бек. Во одлуката да се остави Гибс да биде првотимец сигурно имаше влијание и тоа што е англичанец и дека неколку пати е викан за репрезентација. Баш сакав Бејнс или Енрике да дојде кај нас. Вермален и Кошелни се одлични како пар, а Џуру на клупа не е лош како резерва. Плус ако го исполни тоа Венгер да донесе уште еден стопер ќе биде повеќе од доволно. Сања е одличен како десен бек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom