Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.634
- Поени од реакции
- 22.665
Зошто и Тотенхем?? Со само една одиграна утакмица, давате вакви коментари..Тотенхем и Арсенал наебале годинава.
Зошто и Тотенхем?? Со само една одиграна утакмица, давате вакви коментари..Тотенхем и Арсенал наебале годинава.
Вие па поарни ќе бидете. Ко да не ја гледаше утакмицата викендов. Признавам дека е глуп муабет тоа, ама да не беше автоголот и црвениот според играта никогаш немаше да дадете гол. Плус игравме без неколку првотимци.Тотенхем и Арсенал наебале годинава.
Потполно се слагам со тебе, али да го прочитав ова од Јунајтед или Челзи фан, ќе го преболев некако, вака..Тотенхем и Арсенал наебале годинава.
За нас ништо не реков. Ако мислиш ти така пиши си слободно и за Ливерпул. Не знам што се запнавте од едно мислење. Нит навредливо нит лично.Вие па поарни ќе бидете. Ко да не ја гледаше утакмицата викендов. Признавам дека е глуп муабет тоа, ама да не беше автоголот и црвениот според играта никогаш немаше да дадете гол. Плус игравме без неколку првотимци.
Во ред, твое мислење. Од сите трансфери што ги направи Ливерпул ми фаќаат око само Суарез и Хозе Енрике. Можеби се зајакнаа од лани затоа што беа ептен очајни, ама не гледам како Хендерсон, Даунинг, Адам и Керол се играчи кои ќе помогнат Ливерпул да освои титула, па дури и да биде во топ 4. Жервињо би го избрал пред секој од тие четворица. Фримпонг си ги покажа годините со стартот(и Вилшер имаше на почеток на минатата сезона црвен, па потоа научи од грешката), ама реално да кажеме ја владееше средината на мечот. Јасно ми е дека на Арсенал им фалат играчи со заминувањето на Цеск и еве на Насри, ама уштре трае трансфер периодот, ќе се донесе некој сигурно. Со некој нов играч и со тие моментално што се во клубот не гледам како Арсенал би идел надоле, ако Ливерпул би идел нагоре.Опет, Тотенхем и Арсенал наебале годинава. И да бев фан на КПР исто ќе беше. Шо е битно од чиј фан доаѓа?
Ако не сум во право, на крај на сезона ќе се извинам нај ама нај нај искрено.
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:13 PM ---
За нас ништо не реков. Ако мислиш ти така пиши си слободно и за Ливерпул. Не знам што се запнавте од едно мислење. Нит навредливо нит лично.
Како сакаш врти ја, Ливерпул може да оди само нагоре, ама ако не се донесат значителни играчи во Тотенхем и Арсенал само ќе се оди надолу.
Шансите сеа се 50/50.Во ред, твое мислење. Од сите трансфери што ги направи Ливерпул ми фаќаат око само Суарез и Хозе Енрике. Можеби се зајакнаа од лани затоа што беа ептен очајни, ама не гледам како Хендерсон, Даунинг, Адам и Керол се играчи кои ќе помогнат Ливерпул да освои титула, па дури и да биде во топ 4. Жервињо би го избрал пред секој од тие четворица. Фримпонг си ги покажа годините со стартот(и Вилшер имаше на почеток на минатата сезона црвен, па потоа научи од грешката), ама реално да кажеме ја владееше средината на мечот. Јасно ми е дека на Арсенал им фалат играчи со заминувањето на Цеск и еве на Насри, ама уштре трае трансфер периодот, ќе се донесе некој сигурно. Со некој нов играч и со тие моментално што се во клубот не гледам како Арсенал би идел надоле, ако Ливерпул би идел нагоре.
Ај што не се согласувам со тебе за нашите трансфери ама ај и така нека е, подобро такви трансфери отколку никакви. (или еден/два, колку има Арсенал?)Во ред, твое мислење. Од сите трансфери што ги направи Ливерпул ми фаќаат око само Суарез и Хозе Енрике. Можеби се зајакнаа од лани затоа што беа ептен очајни, ама не гледам како Хендерсон, Даунинг, Адам и Керол се играчи кои ќе помогнат Ливерпул да освои титула, па дури и да биде во топ 4. Жервињо би го избрал пред секој од тие четворица. Фримпонг си ги покажа годините со стартот(и Вилшер имаше на почеток на минатата сезона црвен, па потоа научи од грешката), ама реално да кажеме ја владееше средината на мечот. Јасно ми е дека на Арсенал им фалат играчи со заминувањето на Цеск и еве на Насри, ама уштре трае трансфер периодот, ќе се донесе некој сигурно. Со некој нов играч и со тие моментално што се во клубот не гледам како Арсенал би идел надоле, ако Ливерпул би идел нагоре.
Па да, тоа јасно е. Ако не влеземе Лш нема што понатаму да се зборува.Шансите сеа се 50/50.
У среда у 11 ќе знаеме поубаво дали ќе се носи некој или не. Ако не ги поминеме жабарине нема да купиме никој за жал
Заборави го тоа мислење, не ме повреди, само си дадов мислење исто како и ти.Ај што не се согласувам со тебе за нашите трансфери ама ај и така нека е, подобро такви трансфери отколку никакви. (или еден/два, колку има Арсенал?)
И рака на срце јас воопшто не правев разлика или споредба меѓу Ливерпул и Арсенал во моето прво мислење кое толку ве погоди сите. Едноставна моја констатација. Да бидеш слеп и полн со омраза ќе сватиш дека Ливерпул направи многу голем напредок од полусезоната лани и без овие сегашните трансфери, а пак (кога веќе правиме споредби) Арсенал испадна од борбата за титула, падна дури и под Сити, а за сега што сте 6 пати по заклани да не спомнуваме.
Како тоа Хозе Енрике ти е подобар трансфер од Чарли Адам никако не сваќам и нема да можам никогаш да сватам. Со Фримпонг и Вилшер можете да правите добар бизнис за 4-5 години. Сега вие ем самите во фан-клубот го зборите тоа што јас овде го спомнав и пак од мене не чини затоа што сум бил фан на Ливерпул. Боже сачувај. Исто како и ние што се правевме наудрени кога си отиде Алонсо дека као демек немало тоа да биде голем фактор сега и вие исто. Ак се лажеме може ќе е така.
На крај краева, како што ме цитираше Че, таквата констатација повеќе не одговара за Тотенхем отколку за Арсенал.
А и кога ја спомна утакмицата од саботата. Јас и самиот реков дека не изиграл Ливерпул на ниво ама потсети се дека ние гостувавме на Емирати, каде што немавме триумф, а Арсенал играше како што ние лани одигравме на Стемфорд Бриџ (мислам на стил на игра). Без шанси, без конкретни обиди за напад. Да беше на Енфилд мислам дека ќе беше мноооогу поразличен резултатот.
Катастрофа сме на лев бек. Во одлуката да се остави Гибс да биде првотимец сигурно имаше влијание и тоа што е англичанец и дека неколку пати е викан за репрезентација. Баш сакав Бејнс или Енрике да дојде кај нас. Вермален и Кошелни се одлични како пар, а Џуру на клупа не е лош како резерва. Плус ако го исполни тоа Венгер да донесе уште еден стопер ќе биде повеќе од доволно. Сања е одличен како десен бек.Даунинг во Ливерпоол е донесен да сервира топки! инаку ние не игравме цел натпревар со 2јца напагачи и тогас силата на Керол не доага до израс! друго ке беше да Вермален требаше да пази и на Суарез и на Керол!!! направи разлика!
овој Жервињо е добар играч!!!
Загубата на Фабрегас за мене и не е толку голема заради тоа што имате колку толку солидна замена во Вилшер, но загубата во Насри ке ви биде голема поготово што нема ни ногу време до крајот на трансфер периодот за нови играчи.!
И за крај со таква одбрана што ја имате сте ногу слаби!!! ние сме далеку подобри во одбрано со доагањето на Енрике. Ланската сезона примивме милион голови од левата страна каде што играше КОНЧЕСКИ дрвото , додека овој Енрике е друго... на Волкот не му даде да допре топка....