Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Кои легенди сте вие еј.....
Треба да ви се изградат споменици во склоп на поректот Скопје 2014

В

Вори

Гостин
Темава е од дамна у ЧДА само што тоа не е видливо за јавноста... одредени луѓе знаат и затоа такви муабети има а не јадат бан :pos:
Не мислиш на мене,нели? :D

Озбилно,ја прокенкав само последниве 2-3 страни,а темава е ваква последниве 50 страни уназад.

Ако треба ќе се жртвувам и прв ќе се пријавам да ме банираат,нема проглем :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
То е ко че губи твојот тим неколку години од еден ист тим веќе се ствара комплекс и почнуваш да се радуваш на таа екипа што ќе го порази Манчестер Јунајтед, во случајов Базел.
Тоа истото ти е ко женати да ја клецка некој друг и ти да се радуваш ... :icon_lol:
Единствено криво во тоа губење ми е тоа што губиме незаслужено, единствено тоа.
А тоа што Јунајтед испаднал од Базел, ми го надполновуа тоа предходно.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Наместо сите да се огледате на лопчето и на неговите докторски дисертации со кои се полни темата, вие сте фатиле глупости да пишувате.

А ти Кире бананамен, рече ти се продолжувал животот со провокации (?!?!).

Ти, имаш живот?

Штета што победија Тотенхем.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

Озбилно,ја прокенкав само последниве 2-3 страни,а темава е ваква последниве 50 страни уназад.

Ако треба ќе се жртвувам и прв ќе се пријавам да ме банираат,нема проглем :icon_lol:
заеби, темава е заебана од коа бодкин стапна тука :icon_lol:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Би можеле и мене да ме банираат и така спремам колоквиуми и ќе спремам испити. :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Каква премиер лига бре .. спремајте се за журка во сабота.... :partywithsupermario:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене поголем фетиш и храна за душа од гледање на Базел и резултатите во ЛШ оваа година, мислам дека нема.:icon_lol:
Мене пеналите од Москва ми се фетиш, ама нешто не ми го пушта ДВДто, ласерот треба да го исчистам. Штета. Ако си гладен ќе ти пратам една копија и од него.

Една јавна опомена до Eric The King и tHe дека секој нареден испад ќе биде санкциониран со бан од тема. Готово веќе, енде. И не бара постов никаква реплика.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
лелелле готово Бејл го напраија најдобар пошто дал два гола

Incredible Gareth Bale reminds the world just how good he is - now January offers Tottenham real hope of audacious title bid

Only City can afford Bale... and they're not having him! Redknapp warns rivals

Bale has no weaknesses
Redknapp: Bale is unstoppable

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Дај нека го купат у Анжи, да не слушам веќе за него.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ви реков зошто нејќам тој гол да даде, после Ари не можеш да го запреш, како радио е. И вика никој не можел да го купи него, не дека не може, кој нормален би дал толку пари за само брзина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom