Темава е од дамна у ЧДА само што тоа не е видливо за јавноста... одредени луѓе знаат и затоа такви муабети има а не јадат бан
Не мислиш на мене,нели?Темава е од дамна у ЧДА само што тоа не е видливо за јавноста... одредени луѓе знаат и затоа такви муабети има а не јадат бан
Единствено криво во тоа губење ми е тоа што губиме незаслужено, единствено тоа.То е ко че губи твојот тим неколку години од еден ист тим веќе се ствара комплекс и почнуваш да се радуваш на таа екипа што ќе го порази Манчестер Јунајтед, во случајов Базел.
Тоа истото ти е ко женати да ја клецка некој друг и ти да се радуваш ...
заеби, темава е заебана од коа бодкин стапна тукаНе мислиш на мене,нели?
Озбилно,ја прокенкав само последниве 2-3 страни,а темава е ваква последниве 50 страни уназад.
Ако треба ќе се жртвувам и прв ќе се пријавам да ме банираат,нема проглем
Би можеле и мене да ме банираат и така спремам колоквиуми и ќе спремам испити.Не мислиш на мене,нели?
Озбилно,ја прокенкав само последниве 2-3 страни,а темава е ваква последниве 50 страни уназад.
Ако треба ќе се жртвувам и прв ќе се пријавам да ме банираат,нема проглем
Е па ајде нека те банираат тогашБи можеле и мене да ме банираат и така спремам колоквиуми и ќе спремам испити.
Мене пеналите од Москва ми се фетиш, ама нешто не ми го пушта ДВДто, ласерот треба да го исчистам. Штета. Ако си гладен ќе ти пратам една копија и од него.Мене поголем фетиш и храна за душа од гледање на Базел и резултатите во ЛШ оваа година, мислам дека нема.