Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
А јас откај знајш шо можам да ти бидам бе мило? :icon_lol:
Шо има веза старосната граница? Зарем на форумов е битно тоа?
Јебига примивме една шеска си чутев, барем и ти почути си ко те дупи , не за друго самиот кажа поголем е покажи култура :icon_lol: не биди сеЉак.
Улетуаш као падобранец,уствари не се работи за сликата од Торес само,разлистај страните не биди дете.
Ме дупел,што ме дупи?Торес ако не се лажам даде гол таа утакмица,а има уште мал милион дадено во дресот на Ливерпул против вас.И?

Култура ќе покажам кон некој што заслужил,независно дали е постар.Уште поодамна имав почит кон него,али со неговите навреди и глупи провокации ја изгубив.
Не е се така како што изгледа,Ерик како што ви се прикажува во фанклуб,е многу стар член на форумов.
Нели Чомби4?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.742
Поени од реакции
43.892
Ajдеее Давор vs Чомбе, round 21321... (и сеа поминува таа женската полугола со листот на кој пишува round 21321, Гоше мастурбира додека ја гледа, mans со пурата во уста чека момент да фати сеир, а Џену вели: "Под појас се забранети ударите")... ДИНГ!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.643
Поени од реакции
22.701
Човек само слики од мажи ми постираш и после зошто Картер мислел дека некако педерска е темава.
Барем жена му од Тери да ја ставеше...
Затоа ти си ставаш слики од Боки 13. За секој случај. :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Затоа ти си ставаш слики од Боки 13. За секој случај. :icon_lol:
Па Боки ни сам не знае што е,така да....
Плус гледам дека се обраќа на погрешно место,јас само сакам да му помогнам и да го упатам да се обрати кон вистинскиот човек.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Улетуаш као падобранец,уствари не се работи за сликата од Торес само,разлистај страните не биди дете.
Ме дупел,што ме дупи?Торес ако не се лажам даде гол таа утакмица,а има уште мал милион дадено во дресот на Ливерпул против вас.И?

Култура ќе покажам кон некој што заслужил,независно дали е постар.Уште поодамна имав почит кон него,али со неговите навреди и глупи провокации ја изгубив.
Не е се така како што изгледа,Ерик како што ви се прикажува во фанклуб,е многу стар член на форумов.
Нели Чомби4?
Даворче јас те почитувам и сега, работата е што се си ставаш на срце! Тоа не е убаво. Биди си кул, со провокацииве ми се продолжува животот, а ти сакаш да ми го скратиш тоа!

п.с. Ако стварно продолжиш да си ставаш на срце, се колнам ќе престанам!(y)

еве една песна за помирување

В

Вори

Гостин
Даворче јас те почитувам и сега, работата е што се си ставаш на срце! Тоа не е убаво. Биди си кул, со провокацииве ми се продолжува животот, а ти сакаш да ми го скратиш тоа!

Каков човек си ако провокациите те ''хранат''?Не ве разбирам какво задоволство гледате во тоа.
Или пак фудбал без провокации не е фудбал а?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Каков човек си ако провокациите те ''хранат''?Не ве разбирам какво задоволство гледате во тоа.
Или пак фудбал без провокации не е фудбал а?
И кога тоа се прави навивачи, не со вртивери (y)

В

Вори

Гостин
Мене поголем фетиш и храна за душа од гледање на Базел и резултатите во ЛШ оваа година, мислам дека нема.:icon_lol:
Oh shit.Ова не ти требаше.Сега војната може да започне.
--- надополнето: 28 декември 2011 во 00:04 ---

еве една песна за помирување

Помирување :/ Не можам да бидам скаран со некој кого го знам од интернер,виртуелен другар.Така да...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мене поголем фетиш и храна за душа од гледање на Базел и резултатите во ЛШ оваа година, мислам дека нема.:icon_lol:
То е ко че губи твојот тим неколку години од еден ист тим веќе се ствара комплекс и почнуваш да се радуваш на таа екипа што ќе го порази Манчестер Јунајтед, во случајов Базел.
Тоа истото ти е ко женати да ја клецка некој друг и ти да се радуваш ... :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Јас пак не би сакал било кој голем тим да биде елиминиран уште по групи, затоа што вистински љубител на фудбалот го сака најдоброто од „бубамарата“, а не неговиот тим да се прошета до финале со просечни екипи (хипотетички).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom