Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ама глупо е да се прат такви споредби ! На пример Венгер нема таква филозофија. Тој нема потрошено 150 000 000 фунти во 17 години, колку шо е на чело на тимот, а Вие ги потрошивте во еден месец. А сакаме да кажиме дека не сте толку пред нас, колку што ви вреди тимот.

Ете не само за Ливерпул конкретно. Еден Лондонски тим, плати преку 50 000 000 фунти за напаѓач кој е резерва. Исто и Ливерпул, за Керол. Парите не значат успех, и титули. Венгер го работи тоа од срце и од љубов, и пробва да донеси резултати во тимот и му успева. Моментално се пред Вас, иако имавме ужасен старт на сезоната.

Двајца менаџери во ПЛ, работат со љубов и ентузијазам како и првиот ден. Тоа не можам да го кажам за Челзи и Ливерпул, кој сменаја по 30 менаџери, заедно, одкога Венгер е на чело на Арсенал, а 60 од кога Сер Алекс е во Јунајтед.

Ете пр. Виљаш Боаш, јас убеден сум дека има квалитет во него и знам дека ќе успеј. Но, што мислите, ако одпадни Челзи од Наполи или не се пласира во првите 4ри, Абрамович ке го задржи !?

Ај Кени, од друга страна има углед на икона, и може да му биде дадено време, но навивачите на Ливерпул чекаат предолго и притисоккот ке биди уште поголем врз него. Тој не е навикнат на период без титули, тој ти е чоек со победнички менталитет, но, ете, гледаш шо му се случува и него. Барем јас така размислувам, не знам, можеби грешам.

Испрајте ме, сугерирајте.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@Македонец_7....не сакам да отварам тема....само мислам дека е крајно не коректно за менаџер и човек како Кени да кажеш дека работи за пари....а не за љубов...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
@Македонец_7....не сакам да отварам тема....само мислам дека е крајно не коректно за менаџер и човек како Кени да кажеш дека работи за пари....а не за љубов...
Абе Венгер е спремен и од џеб пари да дава, само за напредок на Арсенал :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе Венгер е спремен и од џеб пари да дава, само за напредок на Арсенал :)
Со тоа што го одби Реал на времето кога се почнуваше со оваа стратегија само за да му помогне на Арсенал сите овие години со ептен лимитиран буџет, исто како да дал пари од свој џеб.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
А бе баталете све тоа вечер имате лондонско дерби.Тотенхем-Челзи вие тука за Ливерпул зборите

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
“Gareth’s struggling at the moment,” reported Harry on Wednesday. “He hasn’t been able to train. He’s very doubtful.
“It normally takes six or seven days for Ledley’s knee to go down, so we’ll have to wait and see how it is today and tomorrow. He’ll be 50-50 at best I would imagine.
“Jermain, again, has a bit of a hamstring. He thinks he’s got a chance, but the physio isn’t keen on him taking a chance.
“Ade’s got a foot problem, we’ll see how he is. He can’t train today, but we’re hopeful. He doesn’t miss too many games.
“Azza’s got a hamstring injury, but he shouldn’t be too long. It’s only a minor tear. He could be fit in a couple of weeks."

Па кој ќе игра?
Пиенар, Дос Сантос, Павличенко:facepalm::facepalm::facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има штрајкови во Лондон мислам од железницата, некои натпревари од празничниов период висат на конец. Мислам дека Арсенал веќе го одложи едниот.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Да, Арсенал требаше да игра на 26ти, сега ќе игра на 27ми во 16:30.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.764
Поени од реакции
12.101
Ама глупо е да се прат такви споредби ! На пример Венгер нема таква филозофија. Тој нема потрошено 150 000 000 фунти во 17 години, колку шо е на чело на тимот, а Вие ги потрошивте во еден месец. А сакаме да кажиме дека не сте толку пред нас, колку што ви вреди тимот.

Ете не само за Ливерпул конкретно. Еден Лондонски тим, плати преку 50 000 000 фунти за напаѓач кој е резерва. Исто и Ливерпул, за Керол. Парите не значат успех, и титули. Венгер го работи тоа од срце и од љубов, и пробва да донеси резултати во тимот и му успева. Моментално се пред Вас, иако имавме ужасен старт на сезоната.

Двајца менаџери во ПЛ, работат со љубов и ентузијазам како и првиот ден. Тоа не можам да го кажам за Челзи и Ливерпул, кој сменаја по 30 менаџери, заедно, одкога Венгер е на чело на Арсенал, а 60 од кога Сер Алекс е во Јунајтед.

Ете пр. Виљаш Боаш, јас убеден сум дека има квалитет во него и знам дека ќе успеј. Но, што мислите, ако одпадни Челзи од Наполи или не се пласира во првите 4ри, Абрамович ке го задржи !?

Ај Кени, од друга страна има углед на икона, и може да му биде дадено време, но навивачите на Ливерпул чекаат предолго и притисоккот ке биди уште поголем врз него. Тој не е навикнат на период без титули, тој ти е чоек со победнички менталитет, но, ете, гледаш шо му се случува и него. Барем јас така размислувам, не знам, можеби грешам.

Испрајте ме, сугерирајте.
Чекај......за кој се однесува постов?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Малку постаро, али добро е :)

Офсајт чист, затоа и поништен е голот.

Уште непуштено клипчево, само што го видов пацеров на гол ми се крена притисокот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom