Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Поздрав до глупавите фанови на Ливерпул (само оние глупавите) кои го исмеваа Челзи дека изиграл нерешено со Виган.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Во неделата напнавте за Арсенал што не му суделе пенал со Сити (што пола од судиите не би го суделе),а денес без врска пенал за Арсенал судеше..
Ти доста се срамиш со овие коментари...

Поздрав до фановите на Ливерпул кои имаа подобар состав од Арсенал, кои направија најдобри трансфери летово, кои не земаа ниту еден просечен играч. Имате подобар тим од Арсенал, ако ги рачунаме петлињата на Арсенал. :D

Бтв, поздрав до Фросе, ја погодив Фулам-Јунајтед a? :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Синко, болдираното ти е сувопарна реалност, сам себе убијал.
Поздрав од виган :icon_mrgr:
Значи, почна со пост каде што потенцираш дека со просечен состав, Манчестер Јунајтед е во потера по „милијардерите на врвот“. Јас ти реплицирам дека тоа е доказ дека првенството е канта. Ти одговараш дека тоа е заслуга на Ферги. Јас пак реплицирам дека Ферги секако има удел во тоа, меѓутоа Манчестер во јака средина е слаб, без разлика дали Ферги или Исус е тренер. И дека, доколку Манчестер со таквиот крш состав пак не беше втора најдобра екипа во ПЛ, ами имаше уште две три ко Сити, ќе губеше троа почесто и немаше да биде во такво издание...

А ти ми викаш „сам себе го убијал“?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Поздрав до фановите на Ливерпул кои имаа подобар состав од Арсенал, кои направија најдобри трансфери летово, кои не земаа ниту еден просечен играч. Имате подобар тим од Арсенал, ако ги рачунаме петлињата на Арсенал. :D

Само да те цитирам, за да имам доказ, да не случајно го избришеш мислењето....пак после ние сме се рчкале, сељачки кажано....доообр доообро....патем, кај бевте пред ова коло да коментирате, кога имавме исто бодови :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Прв пат да заврши сезона пред боксинг деј. Шо е работава, лок аут има во ПЛ ко во НБА?!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Значи, почна со пост каде што потенцираш дека со просечен состав, Манчестер Јунајтед е во потера по „милијардерите на врвот“. Јас ти реплицирам дека тоа е доказ дека првенството е канта. Ти одговараш дека тоа е заслуга на Ферги. Јас пак реплицирам дека Ферги секако има удел во тоа, меѓутоа Манчестер во јака средина е слаб, без разлика дали Ферги или Исус е тренер. И дека, доколку Манчестер со таквиот крш состав пак не беше втора најдобра екипа во ПЛ, ами имаше уште две три ко Сити, ќе губеше троа почесто и немаше да биде во такво издание...

А ти ми викаш „сам себе го убијал“?
Не се сеќаваш дека си игра мајтап со тебе? Те дупи во здрав мозок (ако имаш трошка)

В

Вори

Гостин
Гледам наваливте со поздрави,па ај да ве поздравам и јас со една нумера,за да олабавите/ме малку:

Ван тема е,се надевам дека Џену нема да се љути.Плус такво и времево :/

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Само да те цитирам, за да имам доказ, да не случајно го избришеш мислењето....пак после ние сме се рчкале, сељачки кажано....доообр доообро....патем, кај бевте пред ова коло да коментирате, кога имавме исто бодови :)

Досадно ми е бе, затоа. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Досадно ми е бе, затоа. :D
ми го спопика, мора да признаам......thumbs up, бел бумбар, like....мајк :tapp:
--- надополнето: 22 декември 2011 во 01:09 ---
гледам Сити уште прв...
како некое маче, од сокаче.....ќе дојдеш, ќе не поребраш....и тоа е тоа :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
ми го спопика, мора да признаам......thumbs up, бел бумбар, like....мајк :tapp:
Што и да е, само да не мислиш дека тоа ми беше оправдување дека ќе си ме цитирал, ќе си ме имал за доказ. :D Колку сакаш цитирај ме и секој ден потсеќај се на постов, ич не ми е гајле. :D Ако мислиш дека е оправдување, нека биде мојот пост наменет тогаш за пријателот Harlots of 42nd street што коментирал под тебе.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Што и да е, само да не мислиш дека тоа ми беше оправдување дека ќе си ме цитирал, ќе си ме имал за доказ. :D Колку сакаш цитирај ме и секој ден потсеќај се на постов, ич не ми е гајле. :D Ако мислиш дека е оправдување, нека биде мојот пост наменет тогаш за пријателот Harlots of 42nd street што коментирал под тебе.
Очигледно не си ме сфатил....неам ништо против тебе лично како форумџија или што ти знам јас...него поентата ми беше, дека ние сме ги почнувале сите закачки на форумов, па да соберам докази, за да имам алиби...за мои можни испади :) :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Очигледно не си ме сфатил....неам ништо против тебе лично како форумџија или што ти знам јас...него поентата ми беше, дека ние сме ги почнувале сите закачки на форумов, па да соберам докази, за да имам алиби...за мои можни испади :) :)
Таман работа бе, nothing personal. ;) Навиваме за ривали, сигурно нема да се сложуваме за се и сешто околу клубовите. ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

Ај не му се пуштај на администраторите, ако сакаш ! :))))))))) :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.765
Поени од реакции
12.101

Небаре 100 бода бегате. Само 2 бода се во прашање синко. Ако имавте толку појак состав сега први ќе бевте. Ама ајде..........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom