Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
И сеа да се помочаме в гаќи зошто играл тој?Како и да е,независно од оваа утакмица,Челзи ќе биде пред Тотенхем,како и секоја сезона всушност.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Итересни состави ќе биде интерeсно да видиме кој од Челзи и Тотенхем ќе им се приклучи на Јунајтед и Сити во битката за титулата

H

HoT IcE

Гостин
Според досега што успеав да видам, Алл ин, само дрка на секој пораз пораз на Челзи, а пред сите утакмици прави ритуали и молитви Челзи да киксне.
Ох, колку се тешки тие комплекси.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Друже, што го направи Арсенал и Венгер дека се?
И ти сега Арсенал го рачунаш за успешен и голем тим? No offence али ако се пласирате секоја година во ЛШ не сте успешни и голем клуб, тоа го направи и Тотенхем, моментално сте на исто рамниште.
И Арсенал нема да биде голем и успешен клуб се додека клубот е ориентиран кон исфрлување на вонсериски таленти и печалење на нив, истотака сите фудбалери кои се млади проспекти и се најавени како големи таленти Арсенал го гледаат како отскочна даска во борба да бидат најдобри, зенитот го достигнуваат секогаш во други екипи(со исклучок на Анри).
Плус да не спомнувам колку членови од ФанКлуб Арсенал го маваа Венгер на почетокот на сезоната на форумов, ми има кажувано другар кој редовно ве чита, а и јас сум ве читал неколку пати.

И тој лондонски клуб има име, и името му е Челзи, ако имаш комплекс од него те разбирам зошто пиша така.
Торес дреме на клупа, затоа што заслужува, и се додека не си го заслужи местото во првиот тим нема да игра, тоа е јасно и секогаш така треба да биде, ако е платен 50м не значи дека е најважен.

Што се однесува конкретно за поентата на дискусијата, факт е дека парите на гарантираат успех, но постигнување на резултати кои значат пласирање во ЛШ секоја година со цел да се добие од колачот за ЛШ, не е успех, а дека Венгер работи со љубов, тоа го докажал, и го поштувам ради тоа.
Не е голем клуб ? Кои предуслови се за голем клуб ? Да те потсетам на некои !? Венгер со Арсенал освои два пати двојна круна во Англија, играше финале на куп на Уефа, финале на Лига на Шампиони, единствен тим кој освои ПЛ без пораз, во серија од 49 натпревари без пораз, 16 години по ред во ЛШ...

Молам ? Не знам зошто воопшто те цитирам, али ај. Виеира каде го доживеа зенитот на кариерата ? Можеби во втората француска лига, каде што играше ? Беркамп, кој ја грееше клупата во Интер ? Или пак Пирес, кој беше најголем талент, и своевремено најдобар играч во Англија и едно од најдобрите леви крила ? Адамс ? Те молам, ова е срамота и непознавање на Венгер, а уште помалку на Арсенал.

Не можам да имам комплекси од тим кој е полош од нас. Ако е полош од Нас, автоматски и од Тотенхем, аналогно на твојот муабет.

Поздрав

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
SpursOfficial Tottenham Hotspur
Here's our team v Chelsea - Friedel; Walker, Gallas, King, Assou-Ekotto; Modric, Parker, Sandro, Bale; Van der Vaart, Adebayor.

SpursOfficial Tottenham Hotspur
Here are our subs tonight - Gomes, Bassong, Kaboul, Rose, Kranjcar, Livermore, Pavlyuchenko.

H

HoT IcE

Гостин
Не е голем клуб ? Кои предуслови се за голем клуб ? Да те потсетам на некои !? Венгер со Арсенал освои два пати двојна круна во Англија, играше финале на куп на Уефа, финале на Лига на Шампиони, единствен тим кој освои ПЛ без пораз, во серија од 49 натпревари без пораз, 16 години по ред во ЛШ...

Молам ? Не знам зошто воопшто те цитирам, али ај. Виеира каде го доживеа зенитот на кариерата ? Можеби во втората француска лига, каде што играше ? Беркамп, кој ја грееше клупата во Интер ? Или пак Пирес, кој беше најголем талент, и своевремено најдобар играч во Англија и едно од најдобрите леви крила ? Адамс ? Те молам, ова е срамота и непознавање на Венгер, а уште помалку на Арсенал.

Не можам да имам комплекси од тим кој е полош од нас. Ако е полош од Нас, автоматски и од Тотенхем, аналогно на твојот муабет.

Поздрав
Не ми збори неповрзани работи, забега малце, нели?:icon_lol:
И Арсенал беше голем и успешен клуб, најдобар во Лондон, додека играа тие што ги наброја.
Од тогаш наваму, овие 7-8 години се знае каде е Арсенал и каков тим е, фабрика за правење пари, и тоа ако сметаш за голем клуб, без амбиции, ондак тури му сол на целиот муабет.
Се надевам дека ме сфати.
И немора да ме цитираш, боли реалноста, посебно кога ќе ти биде сервирана од фан на Челзи.

В

Вори

Гостин
Боу колку глупи муабети се водат на темава некогаш,односно скоро секогаш.Поинтересни ми се сељачките провокации на овој Акси него дискусиите посрани ваши.

H

HoT IcE

Гостин
Намерно направив ваква дискусија, затоа што сум изритиран од фановите на Арсенал и Ливерпул на форумов, овој па Македонец, се труди да изгледа паметен и да каже нешто паметно, а колку трици изеде во неговиот "паметен" пост и самиот не е свесен.
Арсенал бил подобар од Челзи :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе види, статистички гледано, и тоа многу подобар е од Челзи. Ама во последниве 5-6 години, не е. Ама стварно не знам што се замарате.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.765
Поени од реакции
12.101
Намерно направив ваква дискусија, затоа што сум изритиран од фановите на Арсенал и Ливерпул на форумов, овој па Македонец, се труди да изгледа паметен и да каже нешто паметно, а колку трици изеде во неговиот "паметен" пост и самиот не е свесен.
Прво - и јас сум од вас од арсеналовци и јунајтедовци и шо?
Второ - Историски гледано подобар е нема љутиш. Моментално - не сте ништо подобри.
Македонец за доста работи си е во право ама и тој како и другарчињата негови за некои работи е субјективен. Ама добро па и сите сме такви горе долу

H

HoT IcE

Гостин
Абе види, статистички гледано, и тоа многу подобар е од Челзи. Ама во последниве 5-6 години, не е. Ама стварно не знам што се замарате.
Не се замарам, но ме замараат постови како оној од Македонец, кој се труди Венгер и Арсенал да ги величи, нека го прави тоа во свој фан клуб.

В

Вори

Гостин
9 титули наспрема 4 во ПЛ,во ЛШ ни едните ни другите имаат титула.Не гледам тука многу баш,како што викаш ти.
Многу е на пример,Јуве што има 29 титули,а Рома 3.Ова не е толку многу.
Али да не навлагаме сега,ќе почне дербито.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 20:49 ---
Не мислев баш на тебе,али избегавај вакви работи.Џабе ќе се трудиш и ќе им објаснуваш на некои луѓе.Гледам дека си нов,па би ти препорачал да не се замараш.
Ич курчето да не те боли :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
3-5 пред некоја недела не ти беше доволно?:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom