Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не грижи се....има рок на траење 1 максиум 2 години. После горната бројка ќе треба да се смени така да....
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:04 PM ---
Не грижи се. Имаше и пред Олд Трафорд и на Вембли.
А ќе има и на Енфилд и можеби на ОТ
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:06 PM ---
Нема да се пензионира.....ќе го пензионираме. Како и да е ќе ми недостига сенилниот старец
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:06 PM ---
Па да ти кажам......само продолжете![]()
Каков комплекс бе златен ? Да не има нешто Ливерпул направено последните 20 години во Премиер лига па да имам комплекс од нив ? Ако за тебе ова е комплекс, тогаш супер, ептен сум искомплексиран од нив и цел живот да патам од таков комплекс.Комплекс
Очигледно премногу луѓе тука си имаат кошмари од Сколс, а единствена причина поради која што може да те радува пензионирањето на некој играч кој толку долго играл за еден тим и одлично си ја вршел работата, може да биде само одреден страв од тој играч, секоја друга причина според мене би била обично правдање и чиста лага :p
Не грижи се....има рок на траење 1 максиум 2 години. После горната бројка ќе треба да се смени така да....
Нема да се пензионира.....ќе го пензионираме. Како и да е ќе ми недостига сенилниот старец![]()
Не знаев се извинувамТемата со научна фантастика е во друг дел од форумот...![]()
Бирмингем, Стоук и Тотенхем.Кој ќе одат у Лига Европа наредна сезона??
Ливерпул не се меѓу тие,така?
(сериозен сум,немој фановите на Ливерпул да мислат заебанција)![]()
Немој од толку веродостојни извори да читаш те МОЛАМ само.