Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Жерард Улие поради проблеми со здраството нема да биде во можност да го води тимот на Астон Вила.

Линк

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не грижи се....има рок на траење 1 максиум 2 години. После горната бројка ќе треба да се смени така да....
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:04 PM ---

Не грижи се. Имаше и пред Олд Трафорд и на Вембли.
А ќе има и на Енфилд и можеби на ОТ
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:06 PM ---

Нема да се пензионира.....ќе го пензионираме. Како и да е ќе ми недостига сенилниот старец :ROFLMAO:
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:06 PM ---

Па да ти кажам......само продолжете :D
Ах пред Олд Трафорд, и јас можам пред штаб на Грујо да носам плакат напред БЦ :D

А и навистина не сфаќам зошто се пребацувате сега на 5ките, не знам како не извлекоа некои фанови на Ливерпул поука дека тоа може да се врати и да ги прогонува.
Ова е исто така дебилно како што ќе беше банерот на кој пишуваше 35 years на Стретфорд Енд да беше заменет со 43 years (од тогаш Сити не освоиле ПЛ) ама среќа го тргнаа. Тоа е, беше интересно додека траеше, после се губи секаква смисла, како и да го пренасочиш значењето. Ама ако ви е интересно ајде :)
Пис :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Каков комплекс бе златен ? Да не има нешто Ливерпул направено последните 20 години во Премиер лига па да имам комплекс од нив ? Ако за тебе ова е комплекс, тогаш супер, ептен сум искомплексиран од нив и цел живот да патам од таков комплекс. :) А сега биди ми поздравен, те сака Мајкл Овен.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Очигледно премногу луѓе тука си имаат кошмари од Сколс, а единствена причина поради која што може да те радува пензионирањето на некој играч кој толку долго играл за еден тим и одлично си ја вршел работата, може да биде само одреден страв од тој играч, секоја друга причина според мене би била обично правдање и чиста лага :p
Абе брат, то е твое мислење.. и тие други причини се твое мислење.. Во случајов, ти си го искажа тоа мислење, а еве го и моето..

ПЛ, можеби ке загуби со заминувањето на Гигс, Сер Алекс, Рио и сл. но за мене, никако со Сколс.. За фрустрации или страв тешко тоа, за мене.. Едино можи да имам фрустрации од Макелеле или Турам, или сличен Нигер, ако имат поголеми од мојот
... За друго тешко

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не грижи се....има рок на траење 1 максиум 2 години. После горната бројка ќе треба да се смени така да....

Нема да се пензионира.....ќе го пензионираме. Како и да е ќе ми недостига сенилниот старец :ROFLMAO:
Темата со научна фантастика е во друг дел од форумот... :cool:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.487
Поени од реакции
10.232
Кој ќе одат у Лига Европа наредна сезона??
Ливерпул не се меѓу тие,така?
(сериозен сум,немој фановите на Ливерпул да мислат заебанција) :)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Кој ќе одат у Лига Европа наредна сезона??
Ливерпул не се меѓу тие,така?
(сериозен сум,немој фановите на Ливерпул да мислат заебанција) :)
Бирмингем, Стоук и Тотенхем.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хаа, ова ко коа ќе прочитам пријателки/пријатели на фудбалери коа изјавуваат у трансфер периоди дека наводно му рекол сакал ваму сакал таму, така и оваа пријателкава ми збори у прво лице еднина :D

За новинарите:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ех, ко лошо да му праат со муабетов. Го напраија поголема ебачина од Тери. :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Џерард вака да ви легне дома, а? :D (4:20)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

"I don't have any new friends," said poor Carlos. "I am always with my family and lifelong friends. I don't even leave my house. I'm the stay-at-home type.
When pressed by Gimenez on what was wrong with the City, Tevez offered: "The weather, everything. It has nothing."
"There is nothing to do in Manchester. The problem is I'm still speaking very poor English.
"When I finish my contract I will not return to Manchester ever - not even on holiday."

Греота бе... :(

Слобода за Тевез !:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom