Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Манчестер освојува и следнава година ;) пукнете хејтери најдобар тим и убедливо најдобар тренер Fergie we love you !

Н

'Никола'

Гостин
Што мајка барал да се подложува на тие болки, ко и вака и така грд е. Нема да му смени многу косата.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Што мајка барал да се подложува на тие болки, ко и вака и така грд е. Нема да му смени многу косата.
Tака е градоначалнику, џабе парите фрлени само. За болка - се сомневам. Се сомневам дека тоа муле има нешто (било што) во главата.

Н

'Никола'

Гостин
Tака е градоначалнику, џабе парите фрлени само. За болка - се сомневам. Се сомневам дека тоа муле има нешто (било што) во главата.
Па не би рекол дека нема ништо во главата. Сепак (според мене) е најдобриот напаѓач на островот, а за да го имаш тој примат мора да имаш нешто со што би размислувал.
Јас чисто за физички изглед коментирав.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Па не би рекол дека нема ништо во главата. Сепак (според мене) е најдобриот напаѓач на островот, а за да го имаш тој примат мора да имаш нешто со што би размислувал.
Јас чисто за физички изглед коментирав.
Градоначалниче, физичкиот изглед е недискутабилен, излишни се коментари. Што се однесува до убитачниот инстинкт на ова мулево, се согласувам дека е најдобриот напаѓач во Британија. Ама дека треба да имаш нешто во главата, не знам, оти кога ќе помислам пто би се случило ако на хиена и дадеш Рубикова коцка...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.492
Ја би останал ќељав, грдоќата си останува заувек јбг :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Pre-Season: The only time Arsenal are top of the Premier League table.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom