Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Сека заклучува колку му фали Јунајтед :D Ако му е, кој како си ја наредил.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Карлос Тевез е еден ретардиран мал трол, кој ќе поигра еден месец, па ќе фати на трола како е несреќен, цел свет му се руши, плаче пред да си легне, па пак ќе поигра месец два па ќе трола дека е пресреќен кај што е, дека сака да освојува трофеи и дека никогаш не мислел да си оди од таму. И потоа пак јово наново.

Типот зема 286,000 неделно без бонуси, вели дека во Манчестер е прескапо (живее во куќа од 8 милиони фунти) и досадно за живеење.Изјавува дека шеикот му рекол дека е ок ако сакал да си оди, ама не сакал да си оди. А 3 реда погоре го пишува тоа што го постираше БојанРнР. Сакал да игра до 28 години, ама сега се премислил, сакал и повеќе да игра. Од 5 тима севкупно во Манчестер и уште 1000 тима во светот, од што му беше досадно и во Јунајтед, отиде во Сити, пак во Манчестер (океј, Стокпорт).
Воопшто не е досадно, нека земе да чита се што изјавил досега во рок од една година и те како ќе му стане интересно во Манчестер.

Се подразбира дека Тевез ако сака може да биде светска класа фудбалер и да направи кариера за подзавидување со било кој тим, но се поубедена сум дека на тролов му е поважно да се изнаправи пари отколку кариера. End.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.101
Карлос Тевез е еден ретардиран мал трол, кој ќе поигра еден месец, па ќе фати на трола како е несреќен, цел свет му се руши, плаче пред да си легне, па пак ќе поигра месец два па ќе трола дека е пресреќен кај што е, дека сака да освојува трофеи и дека никогаш не мислел да си оди од таму. И потоа пак јово наново.

Типот зема 286,000 неделно без бонуси, вели дека во Манчестер е прескапо (живее во куќа од 8 милиони фунти) и досадно за живеење.Изјавува дека шеикот му рекол дека е ок ако сакал да си оди, ама не сакал да си оди. А 3 реда погоре го пишува тоа што го постираше БојанРнР. Сакал да игра до 28 години, ама сега се премислил, сакал и повеќе да игра. Од 5 тима севкупно во Манчестер и уште 1000 тима во светот, од што му беше досадно и во Јунајтед, отиде во Сити, пак во Манчестер (океј, Стокпорт).
Воопшто не е досадно, нека земе да чита се што изјавил досега во рок од една година и те како ќе му стане интересно во Манчестер.

Се подразбира дека Тевез ако сака може да биде светска класа фудбалер и да направи кариера за подзавидување со било кој тим, но се поубедена сум дека на тролов му е поважно да се изнаправи пари отколку кариера. End.
Можеби вистина му е тешко на човекот. Одвреме навреме си изјавува дека е среќен за да си се утеши може па вистина Манчестер е досаден град :D Англија не ќе да е пријатно место за живеење, посебно за овие Аргентинци,Шпанци итн :giggle:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Можеби вистина му е тешко на човекот. Одвреме навреме си изјавува дека е среќен за да си се утеши може па вистина Манчестер е досаден град :D Англија не ќе да е пријатно место за живеење, посебно за овие Аргентинци,Шпанци итн :giggle:
Па викаше дека ќе си се врател во Аргентина оваа година ама како што гледам и оваа пројде така да сигурно не му е досадно.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.101
Па викаше дека ќе си се врател во Аргентина оваа година ама како што гледам и оваа пројде така да сигурно не му е досадно.
Море и јас да земам 200 илјади неделно ќе престане да ми е досадно или ќе се правам дека не ми е досадно. Секако со повремени излети кажувајќи ја вистината - дека ми е досадно ама штом на крајот од неделата дојде платата веднаш ќе ми стане интересно :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Англичаниве се мрднати со трансфериве... Многу ги преценуваат нивните играчи (Керол 35М,Хендерсон 20М,за играчи како Кејхил и Џонс по 20 М) Што е многу,многу е...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.492
Да, ама тие играчи во следните 10 години ќе ја "носат Англија на плеќи" и ќе бидат лидери во премиер лигата ;) не за џабе плаќаат толкави суми за такви говеда.

Член од
13 јуни 2008
Мислења
92
Поени од реакции
0
Ќе гледаме ли Англиско оваа година на некоја од нашите телевизии или тешко?? :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.756
Поени од реакции
43.944
Мене повеќе ми одговара да не даваат на македонска најискрено да ви кажам.. Ќе ја остават бугарската Нова Спорт, а на неа има и преглед на колото со 2-3 репризи, репризи од утакмиците што се играле претходниот викенд (ги репризират од понеделник до петок) и класик утакмици.. Така да, повеќе ќе се радувам ако повторно никоја наша телевизија не пренесува ПЛ :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да да, уште не можам да го заборавам лани прегледот на колото кој се состоеше од два меча (обично најдосадните) и потоа Бандини реприза.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
И рекламите што ги даваат пред да се изведе пенал.На спортклуб една реклама не видов цела сезона, супер си е вака, само да не укинат и тој.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.492
Следна сезона Манчестер ќе биде неприкосновен ко Барса во шпанско. Уште од сега ќе ги уиграат новите засилувања кои каде каде се подобри од просечните со кои освоија премиер сезонава, па ќе има плачење на крај пак :D
Арсенал со старо-новата политика на млади дечиња пак ништо не прават (ќе го плеснат Манчестер а ќе изгубат од вба), челзи се пред транзиција и доколку овој период не купат играчи не знам што ќе бараат понатаму, ливерпул сањаат дека ќе се шампиони, а длабоко во себе се радуваат дека барем ќе се пласираат во лш, додека сити ќе бидат тие кои ќе се уиграни на ниво и ќе прават проблеми, па може дури и кака/меси/роналдо да ги купат :LOL:
mark my words...Ферги оди на 20ка и не се предава!
20! GLORY!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom