Ах пред Олд Трафорд, и јас можам пред штаб на Грујо да носам плакат напред БЦНе грижи се....има рок на траење 1 максиум 2 години. После горната бројка ќе треба да се смени така да....
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:04 PM ---
Не грижи се. Имаше и пред Олд Трафорд и на Вембли.
А ќе има и на Енфилд и можеби на ОТ
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:06 PM ---
Нема да се пензионира.....ќе го пензионираме. Како и да е ќе ми недостига сенилниот старец
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:06 PM ---
Па да ти кажам......само продолжете
Каков комплекс бе златен ? Да не има нешто Ливерпул направено последните 20 години во Премиер лига па да имам комплекс од нив ? Ако за тебе ова е комплекс, тогаш супер, ептен сум искомплексиран од нив и цел живот да патам од таков комплекс. А сега биди ми поздравен, те сака Мајкл Овен.Комплекс
Абе брат, то е твое мислење.. и тие други причини се твое мислење.. Во случајов, ти си го искажа тоа мислење, а еве го и моето..Очигледно премногу луѓе тука си имаат кошмари од Сколс, а единствена причина поради која што може да те радува пензионирањето на некој играч кој толку долго играл за еден тим и одлично си ја вршел работата, може да биде само одреден страв од тој играч, секоја друга причина според мене би била обично правдање и чиста лага :p
Темата со научна фантастика е во друг дел од форумот...Не грижи се....има рок на траење 1 максиум 2 години. После горната бројка ќе треба да се смени така да....
Нема да се пензионира.....ќе го пензионираме. Како и да е ќе ми недостига сенилниот старец
Не знаев се извинувамТемата со научна фантастика е во друг дел од форумот...
Бирмингем, Стоук и Тотенхем.Кој ќе одат у Лига Европа наредна сезона??
Ливерпул не се меѓу тие,така?
(сериозен сум,немој фановите на Ливерпул да мислат заебанција)
Немој од толку веродостојни извори да читаш те МОЛАМ само.Тери vs Giggs....who is better
Клик