Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
А

Анноун

Гостин
Patetiki.. Plamenka mi go izbrisala mislenjeto vo koe navedov deka mancester ne mozese da se sostavi so topkata protiv barsa vo dve finalinja po red. I da, ako se vadis na toa deka postot ne mu e mestoto na ovaa tema , togas ke treba da izbrises uste 5 mislenja na istava strana. Ama ne bese do toa problemot neli? Za da ne mi bide izbrishano mislenjeto da im cestitam na swansea na vlezot vo premier liga. Go pretrkaa cardiff city.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Patetiki.. Plamenka mi go izbrisala mislenjeto vo koe navedov deka mancester ne mozese da se sostavi so topkata protiv barsa vo dve finalinja po red. I da, ako se vadis na toa deka postot ne mu e mestoto na ovaa tema , togas ke treba da izbrises uste 5 mislenja na istava strana. Ama ne bese do toa problemot neli? Za da ne mi bide izbrishano mislenjeto da im cestitam na swansea na vlezot vo premier liga. Go pretrkaa cardiff city.
Од кај знаеш дека ти го избришав јас постот? Не бев јас. Не сум само ја модератор тука. Ќе ти го вратам сега одма, не се секирај, да не ти се сронат бисерите. Модератори од сеа се бришете само на Бласт постови никако, ќе ве молам.

Инаку што те нема да честиташ титула ти? Или тешко ти падна? :ROFLMAO: Ми избега тогаш од дискусијата кога ти нададов аргументи како Манчестер нема да има привилегии од Веб против Челзи и те снема.

А

Анноун

Гостин
epa ako ne si bila ti izvini, ne sum znael deka ima duzina moderatori fanovi na gjavolite. Inaku so ubavo da si ja trosite titulata. Inaku se otkazav da ti vratam togas deka vidov nema razbiranje so tebe :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Инаку не спамајте по темава со офтопик постови, имате ПП за расправии

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Manchester United say midfielder Paul Scholes has announced his retirement from football with immediate effect.

Една легенда помалку во Премиер Лигата од догодина.
Или еден вапер помалку, зависи од кој аспект (аспекат) гледаш... :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Какви радости Сколс што се пензионираше, САФ коа ќе се пензионира 3 дена неспани ќе сте :D

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Очигледно премногу луѓе тука си имаат кошмари од Сколс, а единствена причина поради која што може да те радува пензионирањето на некој играч кој толку долго играл за еден тим и одлично си ја вршел работата, може да биде само одреден страв од тој играч, секоја друга причина според мене би била обично правдање и чиста лага :p

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Очигледно премногу луѓе тука си имаат кошмари од Сколс, а единствена причина поради која што може да те радува пензионирањето на некој играч кој толку долго играл за еден тим и одлично си ја вршел работата, може да биде само одреден страв од тој играч, секоја друга причина според мене би била обично правдање и чиста лага :p

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557

Имате поздрав од Сколс!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Congratulations by the way to Liverpool. After a great season, they have qualified to play next year, in the league, league cup and FA Cup.

:D
Не го занемарувај фактот дека и ќе излезат од Англија. Па да, ќе патуват за Велс да играт против Свонси :)

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ќе биде поинтересна премиер лигата наредната година ако продолжиме вака.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Не го занемарувај фактот дека и ќе излезат од Англија. Па да, ќе патуват за Велс да играт против Свонси :)
Да бе ми текна, а и Џерард добил понуда да оди на Евровизија со Британските претставници следната година за да настапи на какво - такво Европско натпреварување. =)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.101
.

И дајте слика од маичката од парадата, ја неам видено.
Не грижи се....има рок на траење 1 максиум 2 години. После горната бројка ќе треба да се смени така да....
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:04 PM ---
Маичката на парадата беше извадена по ова.

И баш се јаки фановиве на Ливерпул, фанови на Манчестер влегоа на Енфилд да постават банер, овие пред куќата на Фергусон. Good thinking!
Не грижи се. Имаше и пред Олд Трафорд и на Вембли.
А ќе има и на Енфилд и можеби на ОТ
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:06 PM ---
Какви радости Сколс што се пензионираше, САФ коа ќе се пензионира 3 дена неспани ќе сте :D
Нема да се пензионира.....ќе го пензионираме. Како и да е ќе ми недостига сенилниот старец :ROFLMAO:
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:06 PM ---
Ќе биде поинтересна премиер лигата наредната година ако продолжиме вака.
Па да ти кажам......само продолжете :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom