Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Колку играчи од Премиер Лига имаше во финалето на СП? Кои стапнаа на теренот, тие шо седеа на клупа и не влегоа не ги сметам. Тројца? Алал вера.
Гигс не играл на ни едно СП и ЕП па е класа за 99% од играчите во светот!

Споредбава ти е отров, не може никаде да запали, на ни на форумов!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.094
Или да ја земеме 2004 во лш ? Според твојава логика тогаш најјаки првенства биле во португалија и франција ? Пошо 90 посто од играчите во монако и порто беа португалци и французи.

F

fantomX

Гостин
Гигс не играл на ни едно СП и ЕП па е класа за 99% од играчите во светот!

Споредбава ти е отров, не може никаде да запали, на ни на форумов!
Гигс е специфичен случај пошто неговата репрезентација е таква да не можи да се пласира на СП/ЕП и со то Гигс не можи да игра на СП/ЕП.

Или да ја земеме 2004 во лш ? Според твојава логика тогаш најјаки првенства биле во португалија и франција ? Пошо 90 посто од играчите во монако и порто беа португалци и французи.
Мошне интересна сезона, ако се сеќавам добро четвртфиналето тогаш и ги имаше Челзи, Арсенал; Лион, Монако; Ла Коруња, Реал Мадрид; Порто и не знам кој бе е уште еден. Прилично јасен приказ дека низ цела Европа имало горе-долу изедначен квалитет. Како од сите овие останаа Монако и Порто на крај, можиме да разглобуваме до утре и пак до ништо да не дојме. Впрочем и лани беше нешто слично, со таа разлика шо сега Реал Мадрид и Барселона па и Валенсија се тие кои шо вложуваат во поголем квалитет, а не англиските екипи како шо се случи во 2004та.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ај Арсенал нека си го победи Бирмингем и оваа сушата од 6 години да се прекине малце, дека не им се пишува добро ^_^

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Е ова се чекаше...конечно јак противник пошо и така сите кукаат дека сезонава се вадиме цело време, па да ги изметиме поштено на домашен терен :icon_mrgr

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Е ова се чекаше...конечно јак противник пошо и така сите кукаат дека сезонава се вадиме цело време, па да ги изметиме поштено на домашен терен :icon_mrgr
Чекај бе може со Лејтон ќе играте па и вие :)
Поубаво да изгубевме ебате беља сеа на 27ми играме финале на 2ри реванш со лејтон на 5ти Сандерленд на 8ми Барселона...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Чекај бе може со Лејтон ќе играте па и вие :)
Поубаво да изгубевме ебате беља сеа на 27ми играме финале на 2ри реванш со лејтон на 5ти Сандерленд на 8ми Барселона...
Ептен густо ќе е.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
И тука да си пишам..
Арсенал не е Арсенал ако не усере работа :)
Дома пак ке играме со истиот состав и ќе ги тепаме некако шо се секирате,исто како да не се играле :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако пред мечов, ми беше сеедно, за тоа дали ќе одпадниме или одиме понатаму, сега сакам да одиме понатаму, од кога го видов наредниот противник.. На Олд, првиот пат сезонава „кутрулија“, не верувам дека така ке биде и овој пат, особено по фактот дека почнаја да губат утакмици (ВБА)... Па ако ги победиме Лејтон,:vozbud: Венгер убеден сум дека ке го изваде најсилниот состав, бидејки после тоа, има и некоја пауза, а и Арсенал нема толку згуснат распоред, после мечот со Јунајтед...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога сме изгубиле од ВБА? :vozbud:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ако пред мечов, ми беше сеедно, за тоа дали ќе одпадниме или одиме понатаму, сега сакам да одиме понатаму, од кога го видов наредниот противник.. На Олд, првиот пат сезонава „кутрулија“, не верувам дека така ке биде и овој пат, особено по фактот дека почнаја да губат утакмици (ВБА)... Па ако ги победиме Лејтон,:vozbud: Венгер убеден сум дека ке го изваде најсилниот состав, бидејки после тоа, има и некоја пауза, а и Арсенал нема толку згуснат распоред, после мечот со Јунајтед...
Ние не се мотивираме со Волвс и ВБА, на Арсенал сакаме и му даваме по тиква така да и јас го сакам Арсенал на Олд Трафорд, да видат што е пекол!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom