Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку играчи од Премиер Лига имаше во финалето на СП? Кои стапнаа на теренот, тие шо седеа на клупа и не влегоа не ги сметам. Тројца? Алал вера.
Гигс не играл на ни едно СП и ЕП па е класа за 99% од играчите во светот!

Споредбава ти е отров, не може никаде да запали, на ни на форумов!

Или да ја земеме 2004 во лш ? Според твојава логика тогаш најјаки првенства биле во португалија и франција ? Пошо 90 посто од играчите во монако и порто беа португалци и французи.

Гигс не играл на ни едно СП и ЕП па е класа за 99% од играчите во светот!

Споредбава ти е отров, не може никаде да запали, на ни на форумов!
Гигс е специфичен случај пошто неговата репрезентација е таква да не можи да се пласира на СП/ЕП и со то Гигс не можи да игра на СП/ЕП.

Или да ја земеме 2004 во лш ? Според твојава логика тогаш најјаки првенства биле во португалија и франција ? Пошо 90 посто од играчите во монако и порто беа португалци и французи.
Мошне интересна сезона, ако се сеќавам добро четвртфиналето тогаш и ги имаше Челзи, Арсенал; Лион, Монако; Ла Коруња, Реал Мадрид; Порто и не знам кој бе е уште еден. Прилично јасен приказ дека низ цела Европа имало горе-долу изедначен квалитет. Како од сите овие останаа Монако и Порто на крај, можиме да разглобуваме до утре и пак до ништо да не дојме. Впрочем и лани беше нешто слично, со таа разлика шо сега Реал Мадрид и Барселона па и Валенсија се тие кои шо вложуваат во поголем квалитет, а не англиските екипи како шо се случи во 2004та.

184345_10150399450680483_483480335482_17073665_6818868_n.jpg

Ај Арсенал нека си го победи Бирмингем и оваа сушата од 6 години да се прекине малце, дека не им се пишува добро ^_^

Е ова се чекаше...конечно јак противник пошо и така сите кукаат дека сезонава се вадиме цело време, па да ги изметиме поштено на домашен терен :icon_mrgr

Е ова се чекаше...конечно јак противник пошо и така сите кукаат дека сезонава се вадиме цело време, па да ги изметиме поштено на домашен терен :icon_mrgr

Чекај бе може со Лејтон ќе играте па и вие :)
Поубаво да изгубевме ебате беља сеа на 27ми играме финале на 2ри реванш со лејтон на 5ти Сандерленд на 8ми Барселона...

Чекај бе може со Лејтон ќе играте па и вие :)
Поубаво да изгубевме ебате беља сеа на 27ми играме финале на 2ри реванш со лејтон на 5ти Сандерленд на 8ми Барселона...

Ептен густо ќе е.

И тука да си пишам..
Арсенал не е Арсенал ако не усере работа :)
Дома пак ке играме со истиот состав и ќе ги тепаме некако шо се секирате,исто како да не се играле :pos:

Ако пред мечов, ми беше сеедно, за тоа дали ќе одпадниме или одиме понатаму, сега сакам да одиме понатаму, од кога го видов наредниот противник.. На Олд, првиот пат сезонава „кутрулија“, не верувам дека така ке биде и овој пат, особено по фактот дека почнаја да губат утакмици (ВБА)... Па ако ги победиме Лејтон,:vozbud: Венгер убеден сум дека ке го изваде најсилниот состав, бидејки после тоа, има и некоја пауза, а и Арсенал нема толку згуснат распоред, после мечот со Јунајтед...

Кога сме изгубиле од ВБА? :vozbud:

Ако пред мечов, ми беше сеедно, за тоа дали ќе одпадниме или одиме понатаму, сега сакам да одиме понатаму, од кога го видов наредниот противник.. На Олд, првиот пат сезонава „кутрулија“, не верувам дека така ке биде и овој пат, особено по фактот дека почнаја да губат утакмици (ВБА)... Па ако ги победиме Лејтон,:vozbud: Венгер убеден сум дека ке го изваде најсилниот состав, бидејки после тоа, има и некоја пауза, а и Арсенал нема толку згуснат распоред, после мечот со Јунајтед...
Ние не се мотивираме со Волвс и ВБА, на Арсенал сакаме и му даваме по тиква така да и јас го сакам Арсенал на Олд Трафорд, да видат што е пекол!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom