Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ако пред мечов, ми беше сеедно, за тоа дали ќе одпадниме или одиме понатаму, сега сакам да одиме понатаму, од кога го видов наредниот противник.. На Олд, првиот пат сезонава „кутрулија“, не верувам дека така ке биде и овој пат, особено по фактот дека почнаја да губат утакмици (ВБА)... Па ако ги победиме Лејтон,:vozbud: Венгер убеден сум дека ке го изваде најсилниот состав, бидејки после тоа, има и некоја пауза, а и Арсенал нема толку згуснат распоред, после мечот со Јунајтед...
Играме со Барса пред Јунајтед,многу тежок распоред,незнам дали ќе го извади Венгер најдобриот состав. Али ако игра со нив РВП ја решава сигурно.
Но прво ние да го пројдеме Лејтон па после ке си искажуваме желби за наредната утакмица.На повторениот натпревар мислам дека нема да вади јак состав. Можеби ке почне со 1-2 првотимци а Лејтон ке се брани цело време па ќе биде тешко мислам.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Па ако Лејтон се брани цело време и Арсенал неможе Лејтон да го победи, незнам што збориме повеќе :)

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ние не се мотивираме со Волвс и ВБА, на Арсенал сакаме и му даваме по тиква така да и јас го сакам Арсенал на Олд Трафорд, да видат што е пекол!
Па подобро ми е да го гледам Арсенал на Олд Трафорд, и да изгуби, од колку да го гледам на нива, и да игра нерешено... Не би рекол дека овој пат Јунајтед, толку лесно би победил, но ке видиме... Многу зависи од мечот со Барселона, би рекол зависи премногу

--- надополнето ---

Па ако Лејтон се брани цело време и Арсенал неможе Лејтон да го победи, незнам што збориме повеќе :)
Па и Јунајтед не даде се против Ссс.. тие на С, како беа, но си поминаа натаму.. Не треба многу труд и замор, освен доколку губиме... И со 1-0 би бил задоволен

--- надополнето ---

Кога сме изгубиле од ВБА? :vozbud:
Типувам на нерешено... Рој Хоџсон, ке изигра три нерешени, во првите 3 мечеви на Хауторн

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Брат прашав кога сме изгубиле од ВБА сезонава? Не знам шо типуваш, веќе ги одигравме двата дуела со нив сезонава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Paul Konchesky has scored the equaliser for Nottingham Forest against Preston. 1-1. His mum will be so proud... :pos:

G

Gray Foxx

Гостин
Сјајна сезона, сјајна....бем'му лешперете глупи, и пак се пред Челзи. :kesa:

--- надополнето ---

Пази акција ....

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/campbell-tottenham-8573636/
Пази први две акции. Ебати лешперите мизерни. И вие се актуелни шампиони! :ija:
[video]http://videos.sapo.pt/vEf1kc1ZLmZ3fSiAAhwn[/video]

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Затоа Англиската лига е убедливо најака и највозбудлива во светот секој секого може да го тепа и апсолутно да го надигра ,па дури како што се гледа и во куповиве и нисколигашите знаат да изиграат одличен фудбал ...
Браво за Блекпул денеска конечно блеснаа во полн сјај ,солидна екипа се

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Сјајна сезона, сјајна....бем'му лешперете глупи, и пак се пред Челзи. :kesa:

--- надополнето ---

Пази акција ....

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/campbell-tottenham-8573636/
Ако на подобрите екипи им се даваа лесно голови од секакви безвезални и без труд акции, как шо мислеш (или не мислеш?) ти, гол просеко по утакмица ќе беше мин 10. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Брат прашав кога сме изгубиле од ВБА сезонава? Не знам шо типуваш, веќе ги одигравме двата дуела со нив сезонава.
Јас па мислев играте со нив, нареден викенд.. Нема везе, грешка моја... Видов дека имате лесен меч против Виган..

Поздрав

F

fantomX

Гостин
Пази први две акции. Ебати лешперите мизерни. И вие се актуелни шампиони! :ija:
[video]http://videos.sapo.pt/vEf1kc1ZLmZ3fSiAAhwn[/video]
Ги знам, ги знам. И затоа актуелните шампиони сега се 5то место. Само косата ми се крева ко ќе видам кој лешпери се 4то, и уште појќе се депримирам.

Ако на подобрите екипи им се даваа лесно голови од секакви безвезални и без труд акции, как шо мислеш (или не мислеш?) ти, гол просеко по утакмица ќе беше мин 10. :)
Единствено шо мислам е дека Тотенхем не спаѓа меѓу „подобрите екипи“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom