еве еден виц на српски е ме мрзи сеа да преведувам ако му смета на некој баш ми е гајле
Rafa Benitez bio je znatizeljan kako je United imao tako uspesnu sezonu i tako se odlucio da poseti Old Trafford gde ce odgledati trening i popricati sa Fergusonom. Nakon prvog dana nije bio impresioniran pa je pitao Fergusona kako drzi igrace tako spremnima. To je jednostavno kaze Ferguson. Nekada pitam svoje igrace teska pitanja tako da uvek budu mentalno jaki. Rafi nista nije jasno pa trazi da mu Fergie to pokaze na Scholesu. Zove Ferguson Scholesa i ovaj dotrcava do njih - "zvali ste me gazda?" Ferguson kaze: "Paul, on je od tvog tate sin a nije tvoj brat!Ko je on?"...Scholes ko iz topa "Pa to sam ja gazda!" Kaze Ferguson Rafi jel vidis kako to ide? Vidim kaze Rafa
Rafa odluci to isto probati sa Gerrardom na liverpoolovom treningu. Pozove on Gerrarda sledece jutro i kaze "kao deo treninga imam pitanje za tebe Steve". "on je od tvog tate sin a nije tvoj brat!Ko je on?"
"O Boze" kaze Gerrard. "Moram ja prespavati sefe" Rafa je pristao na odlaganje odgovora. Kasnije tog dana Gerrard odluci nazvati svog prijatelja Torresa i pita ga on isto to pitanje. Torres mu kaze: "Pa to je lako, odgovor je Fernando Torres".
Sledeceg dana dodje Gerrard u Rafin ured i pun samopouzdanja kaze da zna odgovor na pitanje! "Ok, Steve koji je tvoj odgovor" pita ga Rafa...
"Pa to je lako sefe odgovor je Fernando Torres!" odgovara Gerrard
Rafa ljut ko ris odgovara: "Ne Steve idiote! Odgovor je Paul Scholes!"