Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Сега почнувам да сфаќам дека Челзи стварно имал ептен лесен распоред на старт на сезоната.
Ај да не го барам сега мојот пост па да видиш што точно кажав....за лесен распоред имавте лесен...и зедовте залет....сега и со потешките ви е полесно и поопуштени сте....а ние имавме тежок...и сега и со лесните ни е тешко.....така да не плачете сега!!!!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.764
Поени од реакции
43.966
Сега почнувам да сфаќам дека Челзи стварно имал ептен лесен распоред на старт на сезоната.
Па да де.. Кој шо сака нека каже, Манчестер сезонава е најнесреќен тим во ПЛ.. Се кладам дека и навивачите на Челзи плачеле коа ги виделе головите на ВБА...

В

Вори

Гостин
А,ти да видеше како се бранеше Астон Вила со цел автобус пред гол,па да збореше?

Најпичкарската екипа во цела лига,да ти е*ам и Улие и останатите гнаси!
Челзи имаше две стативи и уште многу шанси во второ полувреме,а не победи.
Се бранеа овие мислиш се борат за опстанок па потребен им е бод.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
А,ти да видеше како се бранеше Астон Вила со цел автобус пред гол,па да збореше?

Забранета е одбраната? Со каква формација играше Челси 0 - 5 - 5 можеби?

Дефинитивно не ти чини забелешката. Астон Вила се брани затоа што смета дека тоа е пат до успехот (бодЌе).
Челзи, ако е доволно kewl нека ја пробие одбраната.

В

Вори

Гостин
Еј,од стручњаци ко тебе преку таквото.
Не ме цитирај молимте,ако не ти се свиѓа мислењето дај ми црвено во репутација.
Не е забрането,ама најпичкарска постапка е тоа.

Пичкарски и Челзи против Барселона на Ноу Камп прелани играше,пред да спомне некој.

Само не заборавај дека има и реванш...лани попија 7,годинава пак толку ќе примат.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Добро, извини. Ќе внимавам, за другпат. Ако те цитирам, плесниме еднаш ... ок?

Само едно не ми е јасно. Тим што лани примил 7 гола, треба да НЕ се брани?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846

Абе точно дека се бранеше али дека имаше паркиран автобус не би е сложил. И Астон вила имаше статива а и ситуација 1 на 1 во 90 мин. Така да не ти држи дека се пичкарска екипа.

В

Вори

Гостин
Имаше статива од прекин(екипа и игра налик на онаа од Болтон) и имаше ситуација еден на еден по грешка на МекЕкран и прво полувреме една шанса не знам на кој.

Па добро за вас фановите на Арсенал и баш не се,зошто кога играат со вас не се бранат и ги отварата како Аргета,јасно ми е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Па да де.. Кој шо сака нека каже, Манчестер сезонава е најнесреќен тим во ПЛ.. Се кладам дека и навивачите на Челзи плачеле коа ги виделе головите на ВБА...
Па редно беше и вас да ве напушти среќата :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.764
Поени од реакции
43.966
Имаше статива од прекин(екипа и игра налик на онаа од Болтон) и имаше ситуација еден на еден по грешка на МекЕкран и прво полувреме една шанса не знам на кој.

Па добро за вас фановите на Арсенал и баш не се,зошто кога играат со вас не се бранат и ги отварата како Аргета,јасно ми е.
2 шанси на почетокот имаше Ајрланд и една Керју.. Иначе така ти е тоа во фудбалот.. Секогаш послабите екипи се задоволни со поен, па затоа се бранат во последните 20-тина минути.. Иначе во прво колку што гледав јас Вила беа подобри..

И на крај-краева шо има веза (не)среќата на "твојот" тим со бранењето на противничката екипа? (пошто мислам тоа "А,ти да видеше како се бранеше Астон Вила со цел автобус пред гол,па да збореше?" беше упатено кон мене)..

Па редно беше и вас да ве напушти среќата :toe:
Сеа вие сте на ред :icon_lol:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Гледам Алмуниа му давал совети на Ван Дер Сар.
:))
Инаку,ако Јунајтед и Арсенал,не почнат да тепат малите екипи,Челзи и да губи поени со појаките,џабе е..:) комотно ќе си освои титулата.Друг “спас“,ако ги фати некоја криза со повреди,па младичи да им играат.

Уште утре Сити да киксне и супер викенд за Арсенал/ќе се качи 2 места погоре на табелата.:))

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Гледам Алмуниа му давал совети на Ван Дер Сар.
:))
Инаку,ако Јунајтед и Арсенал,не почнат да тепат малите екипи,Челзи и да губи поени со појаките,џабе е..:) комотно ќе си освои титулата.Друг “спас“,ако ги фати некоја криза со повреди,па младичи да им играат.

Уште утре Сити да киксне и супер викенд за Арсенал/ќе се качи 2 места погоре на табелата.:))
inache ne docheka da zgreshi ednash VDS pa da pratish nekoja provokacija , Krstise odvaj ednash zgreshil choekot i ajde da go obvinuvame , inache ... jas ne mozham da zaboram nani togash sho mu napraj na arsenal... Se sejkavash? Dvajca gi izdribla i Lobov na almunia mi zapliva vo vodite :D

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Море море, фрустрации се шират.

Ама според некое непишано правило, кога сите „конкуренти“ кикснуваат, Ливерпул гарант губи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom