Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Гнаса тешка.Треба да му закачат суспензија од 10 меча неиграње,па да видиме дали ќе му текне да направи такво нешто.
Памтам и во финалето на СП удри в гради некој играч со нога и тоа многу незгодно,а не доби ни картон.
Таквите како Де Јонг не можеш ни со суспензија да ги опаметиш.:toe:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
И покрај тоа што сум фан на Ливепрул, пишувам како фан на англискито фудбал воопшто!!! Ова што се случува со Ливерпул и што се заканува дека ке му се случи на манчестер, да потсетам два најтрофејни клубови во Англија што постојат еден век е едноставно очај!!! Како можеа Енглезиве да дозволат да им се деси вакво нешто на сопствено тло и тоа во врска со работа што им е света. Мислам дека после ова, треба да следи каква било интервенција на фудбалската асоцијација на каков било начин да се врати старата премиер лига од девеесетите кога се играше најубавиот фудбал. А не ми дошле некои амери ми глумат капитализам. Колку да се знае, јас сум против потенцијалните нови газди кои се исто така Амери!!!
Многу капитал влезе едноставно и како што би рекол Рајко „инзифов..парите се отепувачка, не е тоа тоа, се изгуби шмекот едноставно:(

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.850
Поени од реакции
11.509
Џабе се, парите го вртат светот а ние се вртиме без пари :icon_mrgr мамата нивна америчка!

В

Вори

Гостин
И покрај тоа што сум фан на Ливепрул, пишувам како фан на англискито фудбал воопшто!!! Ова што се случува со Ливерпул и што се заканува дека ке му се случи на манчестер, да потсетам два најтрофејни клубови во Англија што постојат еден век е едноставно очај!!! Како можеа Енглезиве да дозволат да им се деси вакво нешто на сопствено тло и тоа во врска со работа што им е света. Мислам дека после ова, треба да следи каква било интервенција на фудбалската асоцијација на каков било начин да се врати старата премиер лига од девеесетите кога се играше најубавиот фудбал. А не ми дошле некои амери ми глумат капитализам. Колку да се знае, јас сум против потенцијалните нови газди кои се исто така Амери!!!
Многу капитал влезе едноставно и како што би рекол Рајко „инзифов..парите се отепувачка, не е тоа тоа, се изгуби шмекот едноставно:(
Попов не рекол бе,или ја лошо сум разбрал?
За парите ова....:)))

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Попов не рекол бе,или ја лошо сум разбрал?
За парите ова....:)))
Ристо Крле рекол :wink:

Инаку колку и да ми се ривали Ливерпул сепак повеќе ги поштувам бидејќи беа конкуренција со квалитет и со играње фудбал, а не фудбал менаџер или ПЕС.

F

fantomX

Гостин
Ја ги сакам Тито и Маргарет Тачер назад меѓу жививе. Ко веќе кажуваме желби и поздрави.

В

Вори

Гостин
Ја сакам нов Орбитрек и возачка дозвола,кога веќе сте почнале.

Да не одам скорз оф топик,ќе кажам дека Челзи купиле 11 годишен талент,црнец по националност:pos:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ја сакам нов Орбитрек и возачка дозвола,кога веќе сте почнале.

Да не одам скорз оф топик,ќе кажам дека Челзи купиле 11 годишен талент,црнец по националност:pos:
Море Челзи ги заебаја арсенал со црнциве.

В

Вори

Гостин
Тери,Лампард,Бенајун,Чех,Фереира,Ивановиќ,МекЕкран,Борини,Анлелоти,Вилкинс,Абрамович.......Рамирес :icon_mrgr

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тери,Лампард,Бенајун,Чех,Фереира,Ивановиќ,МекЕкран,Борини,Анлелоти,Вилкинс,Абрамович.......Рамирес :icon_mrgr
Лампард повреден, Бенајун исто така, Фереира резерва, Мекрен исто така, Тери некако и Ивановиќ едини, а и Чех од кацигана изгледа ко црнец, другите и скоро не ги гледам на терен, можеби покрај теренот. А рамирез е поцрн и од Анелка :tv::smir:.

Мала шала се надевам не го свативте лично:smir:, затоа и реков го заебале и Арсенал за да не бидам погрешно сватен дека провоцирам.

В

Вори

Гостин
Таман работа бе..

И ја немам видено играч од Арсенал,ниту црнец,нитуце белец...освен на телевизија нормално :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom