Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
А кој ви е проблемот со црнците? Јас на пример имам проблем со то шо Џони Еванс и Дарен Флечер се смрдени гомна, па не се жалам.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
А кој ви е проблемот со црнците? Јас на пример имам проблем со то шо Џони Еванс и Дарен Флечер се смрдени гомна, па не се жалам.
Да бе,купуваат црнци за 2 леба и 10 јајца и ги прават ѕвезди,а талентите на Англија пропаѓаат и играат во 2/3 лига!!
:tv:

F

fantomX

Гостин
Да бе,купуваат црнци за 2 леба и 10 јајца и ги прават ѕвезди,а талентите на Англија пропаѓаат и играат во 2/3 лига!!
:tv:
Ако 2 леба и 10 јајца се вредни 30 милиони фунти во време кога фунтата имаше поголема вредност (за Есиен прајме муабет), тогаш арам да му е на Челзи. А Венгер не знам шо праел, дали за леб и јајца купувал играчи, или за шеќерчина и обланди.
Таленти на Англија? Не се занимавам со апстрактни поими, бар не често.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ако 2 леба и 10 јајца се вредни 30 милиони фунти во време кога фунтата имаше поголема вредност (за Есиен прајме муабет), тогаш арам да му е на Челзи. А Венгер не знам шо праел, дали за леб и јајца купувал играчи, или за шеќерчина и обланди.
Во Африка и повеќе вредат :tv::pos2:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Од досега виденото од Премиер Лига,мислам дека Челзи,Јунајтед и Сити сигурно одат во ЛШ,а за 4то место ке се борат Арсенал и Тотенхем :toe:
Некој ке рече ги потценувам Арсенал,ама тоа е вистината.Премногу им се повредуваат главни играчи како Фабрегас,Волкот,Ван Перси за да бидат сериозни кандидати за титула во Премиер.
Ливерпул за оваа сезона не верувам погоре од 5-6 место да завршат,а и тоа ке им биде многу :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Остај го Челзи на страна,имаше вишок на пари у тоа време :))
Муабетот ми беше дека ги преценуваат домашните играчи,ептен.
Зошто да се дадат 5/10 милиони повеќе за некој х-добар играч(малце се де) од Англија,кога од Африка/Франција може да се најде и подобар и многу поефтин.:))
пример: Гери Кејхл,17 милиони фунти??:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Таткоти голема грешка што те направил.Нели гледаш дека се заебава :tapp:
Уживај бе остави го, сигурно лаже за таа возраст што му е на профилот xD

F

fantomX

Гостин
Во Африка и повеќе вредат :tv::pos2:
Во Африка нема такво нешто. :toe:

Остај го Челзи на страна,имаше вишок на пари у тоа време :))
Муабетот ми беше дека ги преценуваат домашните играчи,ептен.
Зошто да се дадат 5/10 милиони повеќе за некој х-добар играч(малце се де) од Англија,кога од Африка/Франција може да се најде и подобар и многу поефтин.:))
пример: Гери Кејхл,17 милиони фунти??:toe:
Ги преценуваат заради глупото homegrow правило, кое придавката англиски пред зборот фудбалер ја прај квалитет плус на истиот, шо реално гледано, е тешка будалаштина. Имам пишано мислам, ако немам, еве сега првпат: голема причина зошто сакам тие ко Брума, Ван Анхолт и Какута да успеат во Челзи е тоа што се homegrown играчи на клубот, а не се англичани. Уште МекЕкран да заигра за Шкотска стварно (шо реално е невозможно) и радоста да ми биди комплетна. Глуперди, како не им го „стегна“ тој црногорецот во 85 минута од преку 30 метри, пречка ко погоди.... :tv:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Њукасл жива глава спаси против Виган...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
90 минута Колочини,штета што Виган ја пропушти шансата за 3-те бода.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Сега почнувам да сфаќам дека Челзи стварно имал ептен лесен распоред на старт на сезоната.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom