GTFO
Pushing the button
- Член од
- 3 април 2009
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 4.579
Таткоти голема грешка што те направил.Нели гледаш дека се заебаваRamires belec? Daj ne tresi zeleni :pos2: I site ovie sho gi nabroja site se rezervi
Таткоти голема грешка што те направил.Нели гледаш дека се заебаваRamires belec? Daj ne tresi zeleni :pos2: I site ovie sho gi nabroja site se rezervi
Да бе,купуваат црнци за 2 леба и 10 јајца и ги прават ѕвезди,а талентите на Англија пропаѓаат и играат во 2/3 лига!!А кој ви е проблемот со црнците? Јас на пример имам проблем со то шо Џони Еванс и Дарен Флечер се смрдени гомна, па не се жалам.
Ако 2 леба и 10 јајца се вредни 30 милиони фунти во време кога фунтата имаше поголема вредност (за Есиен прајме муабет), тогаш арам да му е на Челзи. А Венгер не знам шо праел, дали за леб и јајца купувал играчи, или за шеќерчина и обланди.Да бе,купуваат црнци за 2 леба и 10 јајца и ги прават ѕвезди,а талентите на Англија пропаѓаат и играат во 2/3 лига!!
:tv:
Во Африка и повеќе вредат :tv::pos2:Ако 2 леба и 10 јајца се вредни 30 милиони фунти во време кога фунтата имаше поголема вредност (за Есиен прајме муабет), тогаш арам да му е на Челзи. А Венгер не знам шо праел, дали за леб и јајца купувал играчи, или за шеќерчина и обланди.
Таленти на Англија? Не се занимавам со апстрактни поими, бар не често.
Остај го Челзи на страна,имаше вишок на пари у тоа време )Ако 2 леба и 10 јајца се вредни 30 милиони фунти во време кога фунтата имаше поголема вредност (за Есиен прајме муабет), тогаш арам да му е на Челзи. А Венгер не знам шо праел, дали за леб и јајца купувал играчи, или за шеќерчина и обланди.
Таленти на Англија? Не се занимавам со апстрактни поими, бар не често.
Уживај бе остави го, сигурно лаже за таа возраст што му е на профилот xDТаткоти голема грешка што те направил.Нели гледаш дека се заебава
Во Африка нема такво нешто.Во Африка и повеќе вредат :tv::pos2:
Ги преценуваат заради глупото homegrow правило, кое придавката англиски пред зборот фудбалер ја прај квалитет плус на истиот, шо реално гледано, е тешка будалаштина. Имам пишано мислам, ако немам, еве сега првпат: голема причина зошто сакам тие ко Брума, Ван Анхолт и Какута да успеат во Челзи е тоа што се homegrown играчи на клубот, а не се англичани. Уште МекЕкран да заигра за Шкотска стварно (шо реално е невозможно) и радоста да ми биди комплетна. Глуперди, како не им го „стегна“ тој црногорецот во 85 минута од преку 30 метри, пречка ко погоди.... :tv:Остај го Челзи на страна,имаше вишок на пари у тоа време )
Муабетот ми беше дека ги преценуваат домашните играчи,ептен.
Зошто да се дадат 5/10 милиони повеќе за некој х-добар играч(малце се де) од Англија,кога од Африка/Франција може да се најде и подобар и многу поефтин.)
пример: Гери Кејхл,17 милиони фунти??
a znaesh od strana koj se javuva? Samo magarinata... I od kaj znaesh jas dali bev seriozen ili ne bev?Уживај бе остави го, сигурно лаже за таа возраст што му е на профилот xD
Oj ti vidi dali razlikuvash sho e crno ili beloИди види дали сум надвор,ајде .. :tv: