Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.203
- Поени од реакции
- 1.850
Сека заклучува колку му фали Јунајтед
Ако му е, кој како си ја наредил.
Ако му е, кој како си ја наредил.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако му е, кој како си ја наредил.Можеби вистина му е тешко на човекот. Одвреме навреме си изјавува дека е среќен за да си се утеши може па вистина Манчестер е досаден градКарлос Тевез е еден ретардиран мал трол, кој ќе поигра еден месец, па ќе фати на трола како е несреќен, цел свет му се руши, плаче пред да си легне, па пак ќе поигра месец два па ќе трола дека е пресреќен кај што е, дека сака да освојува трофеи и дека никогаш не мислел да си оди од таму. И потоа пак јово наново.
Типот зема 286,000 неделно без бонуси, вели дека во Манчестер е прескапо (живее во куќа од 8 милиони фунти) и досадно за живеење.Изјавува дека шеикот му рекол дека е ок ако сакал да си оди, ама не сакал да си оди. А 3 реда погоре го пишува тоа што го постираше БојанРнР. Сакал да игра до 28 години, ама сега се премислил, сакал и повеќе да игра. Од 5 тима севкупно во Манчестер и уште 1000 тима во светот, од што му беше досадно и во Јунајтед, отиде во Сити, пак во Манчестер (океј, Стокпорт).
Воопшто не е досадно, нека земе да чита се што изјавил досега во рок од една година и те како ќе му стане интересно во Манчестер.
Се подразбира дека Тевез ако сака може да биде светска класа фудбалер и да направи кариера за подзавидување со било кој тим, но се поубедена сум дека на тролов му е поважно да се изнаправи пари отколку кариера. End.
Англија не ќе да е пријатно место за живеење, посебно за овие Аргентинци,Шпанци итн 
Можеби вистина му е тешко на човекот. Одвреме навреме си изјавува дека е среќен за да си се утеши може па вистина Манчестер е досаден градАнглија не ќе да е пријатно место за живеење, посебно за овие Аргентинци,Шпанци итн
![]()
Море и јас да земам 200 илјади неделно ќе престане да ми е досадно или ќе се правам дека не ми е досадно. Секако со повремени излети кажувајќи ја вистината - дека ми е досадно ама штом на крајот од неделата дојде платата веднаш ќе ми стане интересноПа викаше дека ќе си се врател во Аргентина оваа година ама како што гледам и оваа пројде така да сигурно не му е досадно.

Ќе гледаме ли Англиско оваа година на некоја од нашите телевизии или тешко??![]()