Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.094
- Поени од реакции
- 1.656
Сека заклучува колку му фали Јунајтед Ако му е, кој како си ја наредил.
Можеби вистина му е тешко на човекот. Одвреме навреме си изјавува дека е среќен за да си се утеши може па вистина Манчестер е досаден град Англија не ќе да е пријатно место за живеење, посебно за овие Аргентинци,Шпанци итнКарлос Тевез е еден ретардиран мал трол, кој ќе поигра еден месец, па ќе фати на трола како е несреќен, цел свет му се руши, плаче пред да си легне, па пак ќе поигра месец два па ќе трола дека е пресреќен кај што е, дека сака да освојува трофеи и дека никогаш не мислел да си оди од таму. И потоа пак јово наново.
Типот зема 286,000 неделно без бонуси, вели дека во Манчестер е прескапо (живее во куќа од 8 милиони фунти) и досадно за живеење.Изјавува дека шеикот му рекол дека е ок ако сакал да си оди, ама не сакал да си оди. А 3 реда погоре го пишува тоа што го постираше БојанРнР. Сакал да игра до 28 години, ама сега се премислил, сакал и повеќе да игра. Од 5 тима севкупно во Манчестер и уште 1000 тима во светот, од што му беше досадно и во Јунајтед, отиде во Сити, пак во Манчестер (океј, Стокпорт).
Воопшто не е досадно, нека земе да чита се што изјавил досега во рок од една година и те како ќе му стане интересно во Манчестер.
Се подразбира дека Тевез ако сака може да биде светска класа фудбалер и да направи кариера за подзавидување со било кој тим, но се поубедена сум дека на тролов му е поважно да се изнаправи пари отколку кариера. End.
Па викаше дека ќе си се врател во Аргентина оваа година ама како што гледам и оваа пројде така да сигурно не му е досадно.Можеби вистина му е тешко на човекот. Одвреме навреме си изјавува дека е среќен за да си се утеши може па вистина Манчестер е досаден град Англија не ќе да е пријатно место за живеење, посебно за овие Аргентинци,Шпанци итн
Море и јас да земам 200 илјади неделно ќе престане да ми е досадно или ќе се правам дека не ми е досадно. Секако со повремени излети кажувајќи ја вистината - дека ми е досадно ама штом на крајот од неделата дојде платата веднаш ќе ми стане интересноПа викаше дека ќе си се врател во Аргентина оваа година ама како што гледам и оваа пројде така да сигурно не му е досадно.