Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој нема у главата има у нозете.

Манчесерковци имаат сексуални односи со своите роднини, затоа се такви дегенерици и мутанти.
Не знаат како да го изгнасат ГИГС и ај сеа дека клеца роднини , тешко оболена психа е а?

Кој нема у главата има у нозете.

Манчесерковци имаат сексуални односи со своите роднини, затоа се такви дегенерици и мутанти.
Барем не се арамии и ископлексирани како овие од Лузерпул!

А креаторот на сликава се сликал со вакво? :D

image.jpg

Деци мали, дај да ја прекрстам темава у Јунајтед хејт, очигледно само за тоа е најинтересно да се збори. После мечот со Челзи натака ве снема, а сигурно би имало коментари за пеналот против Блекбурн.

А креаторот на сликава се сликал со вакво? :D

image.jpg

Деци мали, дај да ја прекрстам темава у Јунајтед хејт, очигледно само за тоа е најинтересно да се збори. После мечот со Челзи натака ве снема, а сигурно би имало коментари за пеналот против Блекбурн.

Не знам...да го прашам и ќе ти кажам! :p

Баш ме интересира како ќе се снајде Вилас во челзи, со тие четинари дали ќе може да излези на крај :)

Не го потценувајте противникот со тоа дополнително му давате мотивација ;)

Дека ќе се снајди сум прилично сигурен. Дури мислам и дека еден ден ќе биде подобар од Мурињо. Нели ученикот еден ден го надминува учителот :D Туку кажете ми вие мене дали има некаква информација за тоа дали некој ќе пренесува англиско? Или ќе треба да се стокмиме за Спорт Клуб и СК +

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom