Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Абе ај, не за џабе стадионот на Тотенхем, фановите на Челзи, Арсенал и Јунајтед го викаат Three Points Lane :)
Фанојте на Челзи и не баш во последно време...

Ќе те видеме понатам, коо ќе заживее Челзи и коо ќе ни изваде едно нерешено на СБ.
...кое види чудо, нема да е многу битно.

Пеер ако нишо др смешни се. :) Важно РЕАЛНИ СЕ. :D
Можи да знам кој е конкурентот на Манчестер Јунајтед? Или „сезонава е најнеизвесна досега“ е единствениот „аргумент“?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас па вчера сосема други работи прочитав. Прочитав дека бил демек муслиман, имал направено трансфер летово, а и дошол како слободен агент. Се вртеа шпекулации дека е Шамак, меѓутоа мислам дека ако би бил некој играч од четворката, ќе го кажеле така, а не екипа од топ 10.

G

Gray Foxx

Гостин
Фанојте на Челзи и не баш во последно време...

...кое види чудо, нема да е многу битно.

Можи да знам кој е конкурентот на Манчестер Јунајтед? Или „сезонава е најнеизвесна досега“ е единствениот „аргумент“?
Пеер као прво конкурент на Јунајтед е самиот Јунајтед. Значи никогаш не знаат со лесно да си ја наредат секоаш мора да биде the hard way као шо би рекол Серот. После идат конкурентите наши Арсенал, Шити и Челзи како шо стои ситуацијата. Затоа испадни од филмот. :)

Н

'Никола'

Гостин
Јас па вчера сосема други работи прочитав. Прочитав дека бил демек муслиман, имал направено трансфер летово, а и дошол како слободен агент. Се вртеа шпекулации дека е Шамак, меѓутоа мислам дека ако би бил некој играч од четворката, ќе го кажеле така, а не екипа од топ 10.
Не ќе да е Шамак, пишува во статијата дека бил репрезентативец на Англија.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не ќе да е Шамак, пишува во статијата дека бил репрезентативец на Англија.
Па реков јас дека други работи прочитав вчера, а таму не пишуваше дека бил репрезентативец на Англија, туку дека бил од летово нов играч во Премиер лига и бил Муслиман. Иначе според оваа статија од Депортиво, не би требало да е Керол поради тоа "имал репутација на примерно момче".

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.766
Поени од реакции
43.967
Штом имал репутација на примерно момче не е никако Керол.. (тоа не го заприметив јас..:))

Ако не е од Манчестер/Челзи и Арсенал.. Остануваат Ленон и некој до Сити и Сандерленд.. Тука има неколку млади англичани, само не знам кои од нив имаат играно за репрезентацијата. :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Вилшер? Хадлстоун? Хендерсон? Волкот?

Типувам на некој од четворицава :)

Вилшер фаворит, мирен мирен али ги впрегнал тоа Швеѓанкице маста им ја извадил :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Вилшер фаворит, мирен мирен али ги впрегнал тоа Швеѓанкице маста им ја извадил :)
Вилшер нема репутација на примерно момче, баш напротив :) А и не верувам дека бил во Лас Вегас, уште малиот со неговите живее :):)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239

Ама мирен :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

:pos::pos::pos:

Си ме насмеал до расонување. Алал ти вера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom