Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу јако, се ежам кога ја слушам.
Фанојте на Челзи и не баш во последно време...Абе ај, не за џабе стадионот на Тотенхем, фановите на Челзи, Арсенал и Јунајтед го викаат Three Points Lane![]()
...кое види чудо, нема да е многу битно.Ќе те видеме понатам, коо ќе заживее Челзи и коо ќе ни изваде едно нерешено на СБ.
Можи да знам кој е конкурентот на Манчестер Јунајтед? Или „сезонава е најнеизвесна досега“ е единствениот „аргумент“?Пеер ако нишо др смешни се.Важно РЕАЛНИ СЕ.
![]()
http://deportivo.com.mk/index.php?o...15-53-36&catid=5:2009-04-28-18-03-51&Itemid=8
Jaс типувам на Енди Керол![]()
Пеер као прво конкурент на Јунајтед е самиот Јунајтед. Значи никогаш не знаат со лесно да си ја наредат секоаш мора да биде the hard way као шо би рекол Серот. После идат конкурентите наши Арсенал, Шити и Челзи како шо стои ситуацијата. Затоа испадни од филмот.Фанојте на Челзи и не баш во последно време...
...кое види чудо, нема да е многу битно.
Можи да знам кој е конкурентот на Манчестер Јунајтед? Или „сезонава е најнеизвесна досега“ е единствениот „аргумент“?

Јас па вчера сосема други работи прочитав. Прочитав дека бил демек муслиман, имал направено трансфер летово, а и дошол како слободен агент. Се вртеа шпекулации дека е Шамак, меѓутоа мислам дека ако би бил некој играч од четворката, ќе го кажеле така, а не екипа од топ 10.
Не ќе да е Шамак, пишува во статијата дека бил репрезентативец на Англија.
) 
Вилшер? Хадлстоун? Хендерсон? Волкот?
Типувам на некој од четворицава
Вилшер фаворит, мирен мирен али ги впрегнал тоа Швеѓанкице маста им ја извадил![]()
А и не верувам дека бил во Лас Вегас, уште малиот со неговите живее 

Вилшер фаворит, мирен мирен али ги впрегнал тоа Швеѓанкице маста им ја извадил![]()