- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
На Емирејтс Куп се неприкосновени мислам веќе со години наназад.
шала дечки
:pos2::pos2: Емирати купот го забораваш, ебаго... Него редовито го освојуваме...:pos2:Колку години Арсенал нема трофеј ( било каков, лш,пл, фа куп,лига куп,кока кола куп,пичкаси материна куп,милк куп,кур се тресе куп) ? И да поздрав имаш од Ипсвич.
А ако те нервира приматот на Челзи најдобар клуб у Лондон у задњи 6-7 години, не знам што да ти кажам, наоѓај решение bro.
:smir:
А фановите на Тотенхем како го викаат стадионот на Арсенал?Абе ај, не за џабе стадионот на Тотенхем, фановите на Челзи, Арсенал и Јунајтед го викаат Three Points Lane
Немам чуено Како?А фановите на Тотенхем како го викаат стадионот на Арсенал?
Па не знам ни јас По пресвртот што им го плеснаа на Емирати, мислев и тие да не си го прекрстиле Емирати во нешто другоНемам чуено Како?
Незнам ти и fantomx шо сте толкО уфилмани дека Јунајтед сам се трка со себе. Праате некои магии изгледа.Па би рекол дека Јунајтед е толкО јак за Тотенхем.
Да не беше така,прв ќе ти го плеснев дека имате и други конкуренти и да не летате толку во облаци.Но,објективен сум јебига...Незнам ти и fantomx шо сте толкО уфилмани дека Јунајтед сам се трка со себе. Праате некои магии изгледа.
Тие сиротите 25 години немаа победено во гости кај Арсенал, па уште ќе прекрстувале )Па не знам ни јас По пресвртот што им го плеснаа на Емирати, мислев и тие да не си го прекрстиле Емирати во нешто друго
Пеер ако нишо др смешни се. Важно РЕАЛНИ СЕ.Незнам ти и fantomx шо сте толкО уфилмани дека Јунајтед сам се трка со себе. Праате некои магии изгледа.
Најди ја ако можеш таа музиката што иде на полувреме кога даваат статистики посед на лопта ова она, многу е закон, неможам нигде да ја најдам.Подобра е музикава од сегашната
Оваа е во последниве 2-3 сезони
Најди ја ако можеш таа музиката што иде на полувреме кога даваат статистики посед на лопта ова она, многу е закон, неможам нигде да ја најдам.