Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
На Емирејтс Куп се неприкосновени мислам веќе со години наназад. :)

шала дечки :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Колку години Арсенал нема трофеј ( било каков, лш,пл, фа куп,лига куп,кока кола куп,пичкаси материна куп,милк куп,кур се тресе куп) ? И да поздрав имаш од Ипсвич.
А ако те нервира приматот на Челзи најдобар клуб у Лондон у задњи 6-7 години, не знам што да ти кажам, наоѓај решение bro.
:smir:
:pos2::pos2: Емирати купот го забораваш, ебаго... Него редовито го освојуваме...:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе ај, не за џабе стадионот на Тотенхем, фановите на Челзи, Арсенал и Јунајтед го викаат Three Points Lane :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Па би рекол дека Јунајтед е толкО јак за Тотенхем.
Незнам ти и fantomx шо сте толкО уфилмани дека Јунајтед сам се трка со себе. Праате некои магии изгледа. :)

В

Вори

Гостин
Незнам ти и fantomx шо сте толкО уфилмани дека Јунајтед сам се трка со себе. Праате некои магии изгледа. :)
Да не беше така,прв ќе ти го плеснев дека имате и други конкуренти и да не летате толку во облаци.Но,објективен сум јебига...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ќе те видеме понатам, коо ќе заживее Челзи и коо ќе ни изваде едно нерешено на СБ.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Подобра е музикава од сегашната

Оваа е во последниве 2-3 сезони

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па не знам ни јас :icon_lol: По пресвртот што им го плеснаа на Емирати, мислев и тие да не си го прекрстиле Емирати во нешто друго :)
Тие сиротите 25 години немаа победено во гости кај Арсенал, па уште ќе прекрстувале :))

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Подобра е музикава од сегашната

Оваа е во последниве 2-3 сезони

Најди ја ако можеш таа музиката што иде на полувреме кога даваат статистики посед на лопта ова она, многу е закон, неможам нигде да ја најдам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom