Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Еве еден фудбал менаџер момент кој ми текна кој мн сакам да се случи, но нема шанси за жал.
Лузерпул паѓа во втора лига, им го зиаме Фернандо и Маме Бирам Диуф една година на позајмица да им помогне. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Јас пак сеа ич не го обожавам,море само Агуеро му е мајката :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.974
У недела цел ден дерби утакмици..

Од 13:00
Сандерленд - Њукасл
Бирмингем - Астон Вила

Од 15:05
Ливерпул - Евертон

Од 17:10
Тотенхем - Манчестер Јунајтед

Искрено, само Бирмингем - Вила не ми стои дека ќе биде атрактивна утакмица.. Ама сепак е (градско) дерби.. :) Последниот пат кога играа падна ќотек, ќе видиме сеа што ќе биде..

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Каде се Давор и фантом да се тешиме? :) (Manly style!)

--- надополнето ---

Еве еден фудбал менаџер момент кој ми текна кој мн сакам да се случи, но нема шанси за жал.
Лузерпул паѓа во втора лига, им го зиаме Фернандо и Маме Бирам Диуф една година на позајмица да им помогне. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Хехе, ти ли ѓи менаџираше штом испаднале? :icon_lol:

Менаџерот е срање годинава со рандом табели ... Евертон кај мене освојуваше, Тотенхем ... Челзи, Јунајтед под 4 место.

G

Gray Foxx

Гостин

--- надополнето ---

Менаџерот е срање годинава со рандом табели ... Евертон кај мене освојуваше, Тотенхем ... Челзи, Јунајтед под 4 место.
За шансата јас да менаџирам таква екипа шо би рекол гвујо- Гвупости... :)
Пеер за тебе е ова да се посмееш. :)
Kenny is clearly out of his depth. He should go NOW and Liverpool should bring in The Beatles. They'll bring back the glory years...
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

В

Вори

Гостин

--- надополнето ---

Пред малку станав од спиње и глеам си ме барал...зошто :)?(не можам да се поврзам во муабетов).

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Kenny is clearly out of his depth. He should go NOW and Liverpool should bring in The Beatles. They'll bring back the glory years...
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Хаха, добро е ова ама се изнасмеав и кога почнаа вашите на ОТ да му пеат на Кени you're getting sacked in the morning, по пеналот.
(така му пееја нашите на Енфилд на Хоџсон).

--- надополнето ---

Пред малку станав од спиње и глеам си ме барал...зошто :)?(не можам да се поврзам во муабетов).
За успесите на нашите ни клубови. :)

В

Вори

Гостин
Абе те боли,важно Ливерпул има титули во ЛШ и во Премиер,тоа е битно.Другото занемари го...

А,овој Далгиш легендава ваша има абер да ве опраи или..?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Абе те боли,важно Ливерпул има титули во ЛШ и во Премиер,тоа е битно.Другото занемари го...

А,овој Далгиш легендава ваша има абер да ве опраи или..?
Далглиш има, ама Шкртел и другарите во потесната одбрана немаат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
У недела цел ден дерби утакмици..

Од 13:00
Сандерленд - Њукасл
Бирмингем - Астон Вила

Од 15:05
Ливерпул - Евертон

Од 17:10
Тотенхем - Манчестер Јунајтед

Искрено, само Бирмингем - Вила не ми стои дека ќе биде атрактивна утакмица.. Ама сепак е (градско) дерби.. :) Последниот пат кога играа падна ќотек, ќе видиме сеа што ќе биде..

Али како и да е, сите се дерби мечеви и вредат во ПЛ, и ќе има убав фудбал недела... Не знам само за Тотенхем-Јунајтед дали е дерби, но дека Тотенхем е горе последние години може и да се речи... Еве ги и мојте типови за недела :

2ка.... Тесна победа на Њукасал

Најверојатно еден x би бил супер, али да биди 3-3...

Не знам дали Далглиш ќе ја има првата победа, но типувам на победа на Ливерпул од 2-0

И последната и најлесната за типување, 2ка, со победа за Јунајтед од 0-2.... Кажано е дека Јунајтед нема да изгуби до крајот, па така и продолжуваат

Поздрав

В

Вори

Гостин
Какво дерби гледате во Тотенхем-Манчестер ја стварно не знам.Уште од пред почеток на сезона се знае дека Јунајтед ќе се прошета и на Вајт Харт Лејн и на Олд Трафорд со кокошките...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Какво дерби гледате во Тотенхем-Манчестер ја стварно не знам.Уште од пред почеток на сезона се знае дека Јунајтед ќе се прошета и на Вајт Харт Лејн и на Олд Трафорд со кокошките...
Сакаш пак кладба? :pos2:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.514
Ако тепа тотнем конечно после 250 години, мило ќе ми биде...не за друго, туку комплексот на вечити пациенти на Јунајтед ќе им падне малце...:icon_mrgr па може и еден ден премиер ќе освојат...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Наместена ли е? Веб ли ќе суде? Или Јунајтед е толко јак? :)

В

Вори

Гостин
Ја за Манчестер ќе навивам утакмицата.Со евентуален пораз на Тотнем,а победа на Челзи тогаш избиваме на 4-тата позиција :)

--- надополнето ---

Наместена ли е? Веб ли ќе суде? Или Јунајтед е толко јак? :)
Па би рекол дека Јунајтед е толкО јак за Тотенхем.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Типичен одговор на некој што нема факти и враќа само празни муабети...
И не "серам" по секого, серам по Челзи.

Титули во лига:
Ливерпул и Манчестер = 18
Арсенал = 13
Челзи = 4 (3 од коа дојде Абрамович)

ФА Куп:
Манчестер = 11
Арсенал = 10
Ливерпул = 7
Челзи = 6 (3 од кога дојде Абрамович)

Лига Куп:
Ливерпул = 7
Манчестер = 4
Челзи = 4 (2 од кога дојде Абрамович)
Арсенал = 2

Комјунити Шилд:
Манчестер = 18
Ливерпул = 15
Арсенал = 12
Челзи = 4 (2 со абрамович)

И ај сеа кажи ми дека не сте вештачки тим и дека не зависите од Роман? Абе молете се да не му пукне филмот и да си оди нема да знаете крајот кај ви е ќе се вратите во средината на табелата каде и што бевте без него.
За разлика од вас барем мојот тим не зависи од никого, а и Манчестер и Ливерпул не се до толку зависни од своите газди.
Колку години Арсенал нема трофеј ( било каков, лш,пл, фа куп,лига куп,кока кола куп,пичкаси материна куп,милк куп,кур се тресе куп) ? И да поздрав имаш од Ипсвич.
А ако те нервира приматот на Челзи најдобар клуб у Лондон у задњи 6-7 години, не знам што да ти кажам, наоѓај решение bro.
:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom