Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
А нели е подобро за Даниел да не победи?
Ко прво таа продукција не е докажана, нема некој јаки имиња во неа, они да ќе издадат албум, ке направат спотови и толку. Муабетот ми е подобро второ место за да го земе некоја поасална продукција и да направи ѕвезда од него. Ако ви текнува имаше и драганче кучич едно шоу за таленти каде Лозано беше шест класи над сите и не победи намерно за да не му биде менаџер драган вучиќ во наредните неколку години.
Но тоа е само моето мислење.

Како тоа намерно не победил? Како еден натпреварувач во вакво шоу може да направи намерно да изгуби?

Како тоа намерно не победил? Како еден натпреварувач во вакво шоу може да направи намерно да изгуби?
Па ако памтам добро имаше муабети дека Влатко платил за да не победи

Што подразбирате под оваа вибрација, пример некој може?
Mислам дека она кога завива Чомбе од луд, збунет, нормален. :icon_mrgr:

Мене терминот дикција не ми е јасен а истотака поима неам како да препознаам фалшови.

Па ако памтам добро имаше муабети дека Влатко платил за да не победи

Нема смисла. Влатко да имал пари да плати за кариера немало ни да се пријави на некакво си шои. Директно би платил на продукција да му направи песна.

Mислам дека она кога завива Чомбе од луд, збунет, нормален. :icon_mrgr:

Мене терминот дикција не ми е јасен а истотака поима неам како да препознаам фалшови.
Дикција е изговорот на текстот на песните , на пример од Мараја песната
Can't live ,i can't ........
А бугарката ја пееше
кен лииииии ,кен лиии енимор
Ете тоа е дикција

Нема смисла. Влатко да имал пари да плати за кариера немало ни да се пријави на некакво си шои. Директно би платил на продукција да му направи песна.
Ех како нема да се пријави ,тоа шоу мислам беше бајаги гледано ,отскочна даска му беше на лозано, е сеа дали стварно платил не знам ,јас така слушнав.

Не знам дали сте го виделе ова, мене пред некоја недела ми го покажа еден другар... Ова е врхунац на Х-Фактор... :pos:

Не знам дали сте го виделе ова, мене пред некоја недела ми го покажа еден другар... Ова е врхунац на Х-Фактор... :pos:

Треба почесто да ја читаш Леандра на форумов...

Дикција е изговорот на текстот на песните , на пример од Мараја песната
Can't live ,i can't ........
А бугарката ја пееше
кен лииииии ,кен лиии енимор
Ете тоа е дикција

Не е тоа дикција туку незнаење англиски и пеење онака како ти се слуша. Дикција треба да е начин на изговарање, читање, пеење текст, кога да земеш воздуш акцент и слично.

Маид покажа дека не може да пее во ниските делници..Плус тоа за мене не е ништо посебно само поради фактот дека досега учествувал на неколку вакви шоу емисии и на сите ги пее истите песни кои ги пее сега..Гуглајте и ќе видите дека е така..Не е пејач кој е разновиден кој има широк репертоар кој може да го испее. И ако е маж нека испее една на англиски во финалето...или уште подобро ако има толку продорен и моќен глас еве нека го отпее Бочели, Мајкл Болтон..Реално да гледаме сите овде имаат мани. Не може да се каже за ниеден пејач дека е безгрешен, и Даниел ги има и затоа неговите настапи се топло ладно.. Мислам дека ретко се наоѓа боја на глас како Даниел, другото може да се сретне секаде..Сигурен сум дека има некој што пее слично како Маид, Тамара или Лукијан..И покрај ова, со испаѓањето на Илма сметам дека голем број на гласови ќе се слеат кај Маид, со што автоматски го става меѓу фаворитите да победи..Го прави можеби и најголем фаворит за победа по овој критериум со гласовите..

Би сакал Даниел да се осмели да отпее некоја песна на царот, мислам дека би можел да се носи со песната и да извади максимум, ретко кој може да го пее Мајкл ама од ретките е Даниел.. и мислам дека со изведба на пример Said i love u but a lie би го воодушевил цел балкан... и Маид стил пеачи има еден тон на балканот.. како Даниел нема... има момакот некоја специфичност.. би сакал да победи.. но мислам дека Лукијан ќе ја земе титулата прв победник на Икс Фактор Адриа.. иако е далеку од Даниел Маид[DOUBLEPOST=1394553346][/DOUBLEPOST]

Мене мерак ми е да го видам Даниел со некоја песна од Џејмс Блант.

А он што мерак има, не знам. :D Само знам дека фановите го отупеа со Let her go. :sleep:

Гледајте вечерва на Сител после турскава серија во 21 часот ќе има X Factor но емисија со финалистите .

Слушајки го Маид сеа, си помислив колку добро би му лежела песна од Гоце Арнаудов, има да растури

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom