Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Глејте што ми искочи прееска:

:pos:

Значи Емина имала претходно искуство со Македонци. :D

p.s. колку беше здрвена марија овој. :facepalm:
Тогаш ја слушнав песнава за прв пат на Операција Тријумф . По тоа шоу бев затрескан пемногу дури и гледав камери на интернет од куќата :pos:

Знаете ли дека Даниел е во Скопје ?

1488897_588772374546484_673635948_n.jpg

Даниел за претседател:D

Извинете, моја грешка е.
Дека му ја имам лајкнато неговата официјална страна, си помислив дека е од него. Ама сега кога видов поубаво, било од некоја скроз друга страна, а мој пријател ја лајкнал сликата. А страната има иста слика со оваа првава. :facepalm:

Иако помал број дошле на средбата со Доктори сепак подобро било организиарно тоа ,а не како овие кај Кајмакоски вриштат,пиштат,трчаат,го тегнат за нозе...
1557735_1477543292464848_72318794_n.jpg

Добро и јас би бил возбуден па и би викнал од радост да ми се појави вака некој или некоја толку позната личност ,ама не би се понашал како тинејџеркиве .

Јас со чисто срце си кажувам дека никогаш не сум гласала, а нема ниту да гласам.
Да, сакам да победи Кајмакоски, ама што после тоа, што ако победи? Доколку некој се заангажира за него, ќе се заангажира и да не победи. Порадо ќе фрлам пари за некоја хуманитарна акција, затоа што знам дека на некого му се потребни тие пари и навистина му требаат, што значат живот за некого, отколку за вакво нешто.
Тоа е мое мислење.

Јас со чисто срце си кажувам дека никогаш не сум гласала, а нема ниту да гласам.
Да, сакам да победи Кајмакоски, ама што после тоа, што ако победи? Доколку некој се заангажира за него, ќе се заангажира и да не победи. Порадо ќе фрлам пари за некоја хуманитарна акција, затоа што знам дека на некого му се потребни тие пари и навистина му требаат, што значат живот за некого, отколку за вакво нешто.
Тоа е мое мислење.
Какво глупо размислување,според таа логика и парите што ќе ги дадеш за некоја хуманитарна цел не значи дека ќе помогнат,а и со самото тоа што го ословуваш како "фрлање пари" се гледа колку навистина би ги дала.
Али јбг класично македонче,сакам да победи Кајмакоски ама не ми се гласа,сакам надвор околината убава да ми биде ама ќе го фрлам кесичево од чипс на тротоар.......стока народ сме,затоа никогаш нема да не биде.

Глупаво или не, јас така размислувам.
Воедно сакав да кажам дека моментално премногу се крева прашина и доколку победи, ништо драстично нема да се смени. Сметам дека нема да има голема разлика кое место ќе го освои. Како и со сите досегашни вакви шоуа. Доколку некој од страна му даде поддршка, може да успее, ама тука баш и не. Откако се појави во Икс Фактор, наеднаш на сите им светна, дека вреди, дека „знаеле“ за него. Тогаш зошто не му помогнале да се пробие? Копров е чист пример. После сево ова, најде да збори дека го препознал телентот на Даниел. Не знам дали до сега е поставен линков тука. Како се фали дека му дал да пее придружни вокали. Демек многу врати му отворил со тоа. Имал големи планови, ама бла бла бла.

Какво глупо размислување,според таа логика и парите што ќе ги дадеш за некоја хуманитарна цел не значи дека ќе помогнат,а и со самото тоа што го ословуваш како "фрлање пари" се гледа колку навистина би ги дала.
Али јбг класично македонче,сакам да победи Кајмакоски ама не ми се гласа,сакам надвор околината убава да ми биде ама ќе го фрлам кесичево од чипс на тротоар.......стока народ сме,затоа никогаш нема да не биде.

Епа има разлика доколку пратам порака за хуманитарна цел или порака за да победи некој на некое натпреварување, а парите да завршат ем во странска земја (како што е сега случајот), ем во некоја си продукција, на која тоа и е единствената цел. Има многу голема разлика, а и искрено неговата победа не значи сосем ништо. Ако е добар и ако успее да собере врски, тогаш може да се пробие и без победа на Х-фактор.

Искрено овој нашиов ме нервира, голема вообразеност и лиганчење со зборувањето. Јебига, мој став. Ако ме прашувате мене јас би го дал гласот за Маид или Лукијан, а и Докторчињата убаво пеат. Нашиов се најде паметен 2 текста до сега погреши... Ако е паметен и без победа утре ќе биде звезда, оваа победа е чисто да се прослави привремено а не перманентно. Утре тој треба да биде звезда а не да прави свирки со 100 души во неговиот град, е тогаш тој ќе биде победник како што рече Маид. Мое мислење, сепак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom