Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога имав кревет на спарт одвај ме натераа да спијам на втор спрат ради што имам фобија ,а не па вака како Кајмакоски да рипнам од олку виоко и тоа врзан.

Еве ден денес се преселив во нов стан и имам дома на тава (мал простор) каде чуваме ствари кој одреден период не ги користиме , не е многу високо ,но јас не сум се качил ниеднаш горе ради таа фобија.

Секоја му чест на Кајмакоски :cuc:

Како мислиш "и тоа врзан"? ... Па тоа се вика банџи скок , ако не е врзан кечап ќе стане долу , и на клипот приметив еве сеа и ти.

"И тоа врзан" .... humankind. :facepalm:

Како мислиш "и тоа врзан"? ... Па тоа се вика банџи скок , ако не е врзан кечап ќе стане долу , и на клипот приметив еве сеа и ти.

Пишав малку лошо набрзина ,мислев претерано вака врзан ,па и уште се снима и неколку часа седи вака со главата надолу гледа како паѓа.

:свиркам:

jqgKPTG.png

На клипот веројатно пиши "ама овој пат врзан" бидејќи првиот пат кога скокнал,од покрив мислам,си ја скршил ногата Даниел,така нешто кажа на Еден на Еден.

Кики изјавил дека Даниел имал најголеми шанси да победи:)

Има некаде информација зашо распоредов е толку ретардиран? Америте секоја недела имаа Х, од Лајв 1, па се до финале.
Што е финтава на ова што ќе има пауза?

Има некаде информација зашо распоредов е толку ретардиран? Америте секоја недела имаа Х, од Лајв 1, па се до финале.
Што е финтава на ова што ќе има пауза?

веројатно за да имаат повеќе време да се спремаат, според мене нема да пејат по 1 песна, туку по повеќе.

Фала Богу дека ќе пеат повеќе, ама ако можат сите за една недела да се спремат, овие зошто да не можат?

Фала Богу дека ќе пеат повеќе, ама ако можат сите за една недела да се спремат, овие зошто да не можат?

е тоа незнам, ма да убаво ќе им дојде паузава. Тамара или Даниел мислам дека ќе победат, иако сакам Доктори или Маид :)

е тоа незнам, ма да убаво ќе им дојде паузава. Тамара или Даниел мислам дека ќе победат, иако сакам Доктори или Маид :)
зашто би победиле Доктори? кажи ми 1 бенд од балканот ( со нивни години) што успеал да изгради и направи доста успех а притоа да не пее нешто шабанско?

зашто би победиле Доктори? кажи ми 1 бенд од балканот ( со нивни години) што успеал да изгради и направи доста успех а притоа да не пее нешто шабанско?

мене ми се фаворити, уште од стартот на овој кампот овде. Не ми текнува бенд од балканот (веројатно нема, не пратам многу), но уверен сум во успех на докторите (читај топ 3).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom