Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
"Па ја бе батка коа ќе опнам бела кошула бе, кравата, бела панталона, бела чорапа, бела кондура, бело сако..." - Aлекса Перовиќ

ааааааааааа ^_^ ^_^ ^_^ Aлексаааа..:love::love::love::love::love: Многу јака фризурка има.

Заедно со Тамара ме нервираат :D

Најдобри се Даниел, Александра Бркович и Александра Секулич :)

Нека те нервира колку сака, ич не ми е гајле, јас сакам само да му кажам две-три работи...:oops::sneaky:

Господниот Кајмак ја објаснува суштината на ланчињата кои ги носи и како тие волшебно го штитат од секакви лоши работи. Priceless

Жељко Јоксимовски :pos:
Ми помина Алекса, уште Лукијан. На Алекса му беше слична песната како минатиот пат, ама пак добро си испеа.

Јоксимовски:pos::pos:,го дупчи Снешка,или пак лупна ко по обичај :D

Нека те нервира колку сака, ич не ми е гајле, јас сакам само да му кажам две-три работи...:oops::sneaky:
И да ги исполни или само да кажеш?:D

Конечно Снежана Велков со нормална фризура :)

Видоа дека Даниел ги кине сите со англискиот па свртeа на "наши песни"
Ќе требаше по 3ца да излегуваат :pos:

Очигледна дупешка од македонскава водителка, појма неам која е. Баш ме интересира дали ќе има некој коментар од Жељко сеа. :) А он опак се извини и кажа дека се збунил.

Овој Алекса за лепота ли ќе го гласам? Нормален глас има, не гледам зошто би се истакнал во Икс Фактор. Оној Хаид, Маид, убав глас има, ама многу ме нервираат дигнати копуци со искривени фризури. Фифи и другана да не ни коментирам, катастрофа, гарант они и ќе испаднат. Даниел дефинитивно најдобро испеа, незнам зошто на вас стручњациве не ви се допадна. Баш е на место, стабилен е и интересно е што се истакнува на некој скриен начин, а не нападен како горнион што го спомнав. За жал, не верувам дека ќе победи. А и ако се случи тоа, тој е веќе ѕвезда. Малото девојче од Босна има предобар глас, ама рано и е за победа. Таквите по 13-14 години треба да ги тргнат на страна, да ги учат 1-2 години и полека да ги пласираат. Вака што ако победи, на Златно Славејче ќе ја праќаат?
Едвај чекам да дојде таа рок ен рол тематска вечер, па да видам дали пичкициве со шешири, со искривени фризури и лоши цвикери ала Бруно Марс ќе го достигнат тој жесток рапав глас.
И Емина, знаеме што си наумила, по секоја цена некое босанче да си гураш.

Да прашам, има уште некој фан на Фифи, или сама сум? :D

Прави мајка ми ручек за утре, пеат двеве и коментира од кујна:

„Само такви како нив, гласаат за нив............(поминуваат добри 10 секунди и тивко).........пи*ка им матер“:pos::pos::pos::pos:

Пиев сок, се задавив:pos: Никогаш ја немам слушнато така да опцуе....:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom