Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Аман више со ова „ништа нисам разумела“ Па не ни се до толку различни јазиците

Верувај не разбираат, они не глумат македонци како што ние глумиме срби, simple as fuck.

Еве каква песна му била омилена, хаха. И што бараат крстовите ала Тоше

Тоа е логиката а?Ако носам крстови и јас, тогаш го имитрам Тоше или?? Само Тоше носел крстови. И јас носам крстови, може и мене ме копира. Уште ова не го имав читано:tapp::tapp:. Оди гледај го и првиот настап и види дека истите ги носеше на првиот настап.
Те прашав конкретно неколку страни наназад зошто само кон Даниел коментираш во негативна конотација, а не кон другите. Разбирам да е неталентиран, да се филма, стварно да иритра со однесување и тогаш да заслужи ваков хејт, ама дечкото си е најнормален и се бара најмала ситница да му се стави темна дамка, срамота искрено.

И го плесна Фифи на водителкава, преку стапов више со "nisam razumeo"
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 22:46 ---
Е ме заеба стварно, гледав ПИНК 10 минути повеќе во животот од планираното.
А која песна ја пееше??

Сонце не ме грее

Верувај не разбираат, они не глумат македонци како што ние глумиме срби, simple as fuck.

Океј е све тоа, али ипак - секоја емисија е истиот муабет и досадно е више. Башка, ништо нема да разберам ако ми зборат на јапански - до толку да се мутави за јазик сличен на нивниот...

Дека не разбирале македонски, а не ми е јасно како тоа Маид ја разбра Снеже??? :unsure:
Иначе мене ми се допадна изведбата на Даниел, супер беше.

Е овоа педерчево Алекса ама ме нервира со тоа фацата на Франкенштајн, пее убаво ама колку се филма. :facepalm:

Многу е романтичен Алекса кога пее.
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 22:51 ---
Жити се ако имаш нешо паметно да кажеш кажи, ако не, не ја труј темава со глупи и прости коментари, затоа си постои "ми се допаѓа" што во превод значи дека се согласуваш со мислењето на членот.
Фала на разбирање.:pipi:
Фала ти и на тебе на разбирање дека ништо не им фали на моите одговори.

Овој Алекса можам да го гледам цел ден.:love:
Заедно со Тамара ме нервираат :D

Најдобри се Даниел, Александра Бркович и Александра Секулич :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom