Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Водителкава наша многу досетлива со тоа Јоксимовски... -_-
Него од коа почнаа со лајвовите си ја лупам главата и никако не можам да си одговорам:
-чија ќерка е таа плавата од 4ју, зошто не ја бива и уста отвара само кога пеат сите заедно и се шлепа со другиве три ?

Мене она ми е најубава од бендот, не знам зошто сите црвенокосата ја бендисуваат. Отпадна она пред judges houses и липаше ептен многу и после тоа ја вратија.

Фифи запалете ја и фрлете ја в река....

Еј што рекол Фифи за Србиве што не разбираат македонски?

Нека и дадат на Александра песна од Кајли Миног,и мислам дека има да растури.

Не знам дали пеела нешто од Синди Лопер ,мислам дека time after time,true colors или girls just want to have fun би и легнале најперфектно ,слушни ја грлс и александра ке видиш

Колку пати имам кажано за Тамара, оној глас аудиции не може да помине. Значи Тамара, Фифи и Џогани и Чато вечерва еден од нив треба да испадне.
Докторите супер пеа, ама требаше да приметите колку не беа во ред. Армин и Урош отскокнуваат и се делат од групата, тие се лидери а останатите ко придружни вокали им се. Се гледаше дека се лути и тоа многу. Што се однесува до другите впечатокот ми е горе доле ист ко и претходните емисии. Илма е 10 класи над сите во пеење а има само 13 години. Значи браво Илма!! Александра феноменална, секогаш ме остава без здив а Лукијан фантастичен исто. Кајмакоски еден од послабите вечерва исто ко Алекса. Маид одличен исто. И новава не е лоша, бар за гледање. Женската група симпатична исто.

Мене она ми е најубава од бендот, не знам зошто сите црвенокосата ја бендисуваат. Отпадна она пред judges houses и липаше ептен многу и после тоа ја вратија.

Еве ја се разликувам од другите и ја бендисувам таа Теодора :D
Штета шо оваа финта со цмиздрењето не ја знаеше таа нашата од Богданци, барем она немаше да ќути како риба на ова лајвовиве...

Александра Бркович остана некоментирана вечерва на темава, па вие луѓе душа немате.

Јас едно време пуштив ТВ и мислев дека Сузана Спасовска пее.

Него сега видов Кајмакоски која песна ја избрал. На Даниел не може да му се верува во изборот.:facepalm:

Аут за вечерва од мене:
1.харис
2.маид
3. илма

*ништо против босанци ,али не ги можам овие тројца

Јелена :love::love::love::love::love::love:

Во секој случај шо и да кажете Фифи ма поголеми МУДА отколку 90% од овие што ја (го) тролаат и сигурен сум дека би се посрберчиле кога би се качиле на бина, за разлика од ВАС Фифи си шиба македонски и роса не ја (го) роси.
И мене не ми е по ќејф тоа што му се помешани половите но тоа незначи дека е лош човек и дека има лош карактер и дека треба да се вреѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom