Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Е па истото би го рекла јас и за Алекса на пример.Па и гласот е прашање на вкус некад, исто ко и убавината.
Мене ми корне живци тоа како она го употребува нејзиниот глас. Едноставно лигавање ми е тоа, никаков доем на уво нема, стенкање. Реков, ме потсеќа на Џеси Џеј и тој стил ич не ми е допадлив, a и икс-фактор никаков.
Другата Александра беше whole package.
Алекса нема wow глас, а добро изгледа.
Александра нема wow глас, а добро изгледа.
Истата ситуација е, само што прво се дигна галама за Алекса ваков-таков, а кога дојде на ред Александра сите обратно збореа. Пак ќе кажам мене Александра ми беше супер, не пееше лошо, убава е, има харизма, а делува и дека е фина девојка, многу добро се понашаше, но Александра има помоќен глас и затоа помина. Четворицата беа едногласни, Жељко заради кураж и охрабрување и рече, ете ти од мене глас да не се обесхрабруваш.
Муабетот ми е, глупо ми е машките кога плукаат по Алекса, а сакаат убавите девојки да останат.
Ме нервираат двојни стандарди.Точно.Факт е дека сите имаме различни вкусови, ама мислам дека кога е во прашање добар глас не би требало да има дилеми. Мене пак многу ме воодушеви со нејзиниот настап, али и ти убаво си кажа, девојката има убав глас али денешниов настап за твои стандарди не ти се допаѓа. Секој со свое право на избор![]()

Јас оваа песна ја љубам од дното на душата, кога ја чув од Тамара ми се смрачи. Фалш еден тон.
Без разлика, не реков дека била катастрофа, само просечно, не ми го направи меракот. И да си кажам, пошто не кажав - Даниел, очите бе Даниел...

) и мажи vs. жени дебатата, туку споредба меѓу Александрите.