Awake

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
wot Мило ми е што можам да влијаам во пропагандата на ваква добра серија. Инаку, исто како GoT, и оваа се гледа исклучиво во HD. И одамна велам дека е жално што ваква серија има толку мала гледаност, и во Америка, и тука на форумов.

Io Sono Interista Зошто јас мислев дека ја гледаш серијата, само мудро молчиш на темава? У секој случај, да ја почнеш. Барем нема да личам на спамер на темава :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Гледам GoT, The Killing и Fringe, немам време за ништо повеќе но ќе пробам неделава да го изгледам пилотот.

Јас гледав до седма епизода и престанав. Интересна ми е, ама немам време сега. Нека излезе цела сезона па ќе ја изгледам одеднаш. :)

Гледам GoT, The Killing и Fringe, немам време за ништо повеќе но ќе пробам неделава да го изгледам пилотот.
Пилотот ти е како мини-филм. Ја коа го изгледав бев фасциниран. Имам пишано подобра пилот-епизода не сум гледал од првата на Lost. На Lost еј.

Последнава епизода беше ѕверска... само, кој е вистинскиот живот е проблемот, или па Мајкл цело време сонува. :D

Последнава епизода за мене е најдобра епизода после пилотот. Каков мајндфак за 40-тина минути. Многу паметно направија сценаристите што последните две епизоди ја смирија топката. Не' натераа да се опуштиме малку и да мислиме дека се' е под контрола. Дека нема никаква опасност ниту за Рекс, ниту за Хана и дека Мајкл успешно ќе балансира помеѓу двете ралности. Арно ама... ова е Awake, а не некоја идиотска серија. Нештата не можат да бидат едноставни во ваквите ситуации. Најпозитивна работа е што емоциите и ликовите се ептен во преден план, а другото е се' споредно. Дури и мистериозните настани/ теориите на заговор. Не дека не се битни, ама не се ни најбитни.

Епизодата ќе мора да ја гледам и по втор пат, едноставно заслужува. А за Џејсон Ајзекс немам коментар. Секоја чест! :cuc:

За жал, серијата е укината...

За жал да. Иако беше очекувано, сепак не можам а да не ги обвинам глупите Американци за ова. Нека продолжат да си гледат Gossip Girl и слични глупости. Уствари заслужуваат и полошо. Заслужуваат телевизиите да им се преплавени со нашите срања од типот на Бандини, The Magnificent One итн.

R.I.P. Awake!

leleeej twin peaks custvo davanje ajajajaja prekrasno

Вечер е финалето. Еве го промото, нема којзнае какви сполери. Се наежив у пм.

Инаку, во случај на некој да му се брза (како мене, на пример) последната епизода веќе ја има на интернет.

Пилотот ти е како мини-филм. Ја коа го изгледав бев фасциниран. Имам пишано подобра пилот-епизода не сум гледал од првата на Lost. На Lost еј.
Мислам дека сериозно го имаш преценето пилотот. Добар е, но не толку добар. Ми се случува и мене во еуфорија некогаш, на пример пилотот од Touch го ставив негде кај Lost. После чисто за самоконтрола го изгледав уште еднаш пилотот на Lost... :)

Инаку само пилотот го имам гледано, па кога ќе ми остане вишок време ќе ја ѕирнам серијава.

Мислам дека сериозно го имаш преценето пилотот. Добар е, но не толку добар. Ми се случува и мене во еуфорија некогаш, на пример пилотот од Touch го ставив негде кај Lost. После чисто за самоконтрола го изгледав уште еднаш пилотот на Lost... :)

Инаку само пилотот го имам гледано, па кога ќе ми остане вишок време ќе ја ѕирнам серијава.
После Lost, оваа е првата пилот-епизода која сум ја гледал повеќепати. Уствари и пилотот на Fringe го имам гледано трипати, но не бидејќи ептен сум имал желба, туку ради друштво. Не знам, мене ептен ме фасцинираше. А и ако се спореди со преостанатите епизоди, ќе се види дека ептен отсокнува. Не дека другите епизоди се лоши, ама едноставно не се на исто ниво. Баш како случајот со Lost. А пилотот на Touch може само вода да им носи на гореспоменатите два.

И да, Lost пилотот го имам гледано скоро. Го имам на мобилен и понекогаш си го пуштам кога не можам да заспијам. :)

Hahahah, stvarno e ukinata..? :pos:

Kur da pusat.

Ne me ebavaj, mislev spekulacii samo poradi niskite rejtinzi... do 11ta sum, znaci uste 2 mi ostanaa.

Retardirani.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom