Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne go zeam ni jas de, samo ete se nadovrzav na muabetot ponazad.Омг. Реков у глобала до сега тоа се дешавало, мене тоа ме нервира кај Надал, а не дека го земам како оправдување. Мада реков, друго е сега со една недела пауза после Париз.
Новак беше лош, и тоа поприлично, а Федерер стабилен, не нешто предобар ама си изигра доста солидно. Не знам што му беше на Ноле, многу лесни топки избаци во аут...Ne go zeam ni jas de, samo ete se nadovrzav na muabetot ponazad.
btw ne go gleav mecot deneska za da donesam zaklucoci sto i kako, deluva dosta ubedlivo, ponatamu ke se vide dali e taktiziranje ili ne, ma da ne e ni najmalce sramno da se izgubi od Fed..
Не заебавај, Ферер е најголемиот аутсајдер на турниров. А јас верувам и дека Надал ќе го добие и Мари. Ама мислам дека за во полуфинале ќе се измори и ќе изгуби било против Федерер или Новак. Сепак за финале ги фаворизирам последниве двајца.Новак беше лош, и тоа поприлично, а Федерер стабилен, не нешто предобар ама си изигра доста солидно. Не знам што му беше на Ноле, многу лесни топки избаци во аут...
Надал далеку е од полуфиналист, тоа што го победи Вавринка не мора ништо да значи, тек допрва следат тешките мечеви за него, Ферер и Мареј се многу понезгодни за него отколку Стан.
Лош муабет е ова за уморот, немој те молам. Ферер увек игра добро против Рафа, а и во сала воопшто не му одговара. Он го доби 2013 кога Надал беше монструм, не па сега. Ја има дигнато Рафа формата во однос на претходно ама сеуште не му верувам.Не заебавај, Ферер е најголемиот аутсајдер на турниров. А јас верувам и дека Надал ќе го добие и Мари. Ама мислам дека за во полуфинале ќе се измори и ќе изгуби било против Федерер или Новак. Сепак за финале ги фаворизирам последниве двајца.
Какво говно е Роџер, седна на столицата наменета за Новак...
Timothy Cameron @TCameron96 1h1 hour ago
Surely Federer should be penalised for deliberately taking Djokovic's seat. He's done it before. It's gamesmanship to get into Novak's head
Као не знаел, обично се применувало оној кој што прв излезе бира столица, се вади дека не ги видел пешкирите на новак, одлични mind games. Ке плачеш у недела серко еден.
![]()
И пред 3 години му се има десено ова и сега пак, баш против Новак.
http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=13&nav_id=660040
Oчекувам и задутре Кеи да ја погреши столицата...