АТP World Tour Finals - London 2015 (15.11-22.11)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Аха, значи столицата била проблем. :D

Друга работа, велиш дека тој што излага прв на терен бира кај ќе седне, а го прочита ова што го постира од Роџер?
- I walked out first. Usually the guy who walks out first usually decides which side he wants to sit on.

Што не е јасно? :D
На WTF пшекирите се со името на тенисерот, кај се пешкирите со твое име таму седнуваш, затоа на фрлањето на паричка Новак каснеше, читај малце.

На WTF пшекирите се со името на тенисерот, кај се пешкирите со твое име таму седнуваш, затоа на фрлањето на паричка Новак каснеше, читај малце.

Ама зошто толкава фама се крева кој каде седнал? Еве нека седна на столчињата на Новак, и? Заради тоа изгуби вчера, или заради тоа што беше мизерен? Јас како обичен смртник нема да дозволам една таква ситница да ме извади од контакт, а не моментално најдобриот играч на светот.

Не изгуби ради тоа, мизерен беше. Федерер си направи mind games и тоа е тоа. А и не му е прв пат истото се деси и пред 3 години...

Според мене, Мареј - Надал моментално што почнува ќе биде најдобар двобој за турниров.

Надал од 5 поени, ниту еден прв сервис не погоди, тиња.

Мареј се ишиша на паузата измеѓу гемовите :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
CUGdSmEWwAAp3oL.jpg

Абе драма. Не знам како Новак ќе се носи понатаму со ова во кариерата. Да му седне некој на неговото столче, катастрофа.

Не изгуби ради тоа, мизерен беше. Федерер си направи mind games и тоа е тоа. А и не му е прв пат истото се деси и пред 3 години...
Абе едни мајнд гејмс шо да ти расправам, да не можеш да се соземеш...голем кур ако му седнал на столчето..

Конечно! Многу подобар играч Надал, требаше и порано да го заврши сетот.

Залудно е со луѓе кои не се дојдени да водат дискусија за тенисот, него да терат инат, да се дискутира.

Изгледа и Надал му седна на столчето на Мареј.

Замарате и двајцата.

Надал го гази Мареј вие за пички и столчиња правите муабет, шукурац.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom