- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.373
- Поени од реакции
- 3.465
Деее заш баш нашево ? Ај вергината ама и ова денешново ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Деее заш баш нашево ? Ај вергината ама и ова денешново ?
Претпоставувам некое језиво грчко лоби со оглед на нивната дијаспора таму и под дифолт све лупнале наше иако ниедно не треба да е забрането, мајката да им ја изнаебам, а ништо чудно и бугарската секта да е во прашање, @kano реагирај бро.Деее заш баш нашево ? Ај вергината ама и ова денешново ?
Претпоставувам некое језиво грчко лоби со оглед на нивната дијаспора таму и под дифолт све лупнале наше иако ниедно не треба да е забрането, мајката да им ја изнаебам, а ништо чудно и бугарската секта да е во прашање, @kano реагирај бро.
Иако мислам дека сум начекал во неколку наврати македонски знамиња на трибини низ годиниве наназад, не верувам дека било кој би се бунел ако е истакнато стриктно нашето, ама останатите да поради моменталната ситуација во светот.
Огромна штета е што ние немаме дијаспора во Австралија.Претпоставувам некое језиво грчко лоби со оглед на нивната дијаспора таму
Огромна штета е што ние немаме дијаспора во Австралија.![]()
Го гледав тој меч - Ечевери не "го искина" Мареј зашто он е многу добар, туку дека со Мареј е веќе завршено, толку може. Вештачки колк има човекот, кажал дека ова ќе биде и последен Аус Опен за него.Дали фативте нешто од првово коло? Има ли некој играч што ви остави впечаток , некој што делува спремно а е прилично аутсајдер и ветува пролаз далеку, Еве гледам Ечевери 3 0 го искинал Мареј.
Mislam deka ova e ‘fake news’. Nikade na oficijalnata strana na AO ne pišuva deka našeto zname e zabraneto. Plus, ventilatorot leta pred glavniot stadion (zaedno so sekoe drugo zname na teniskite federacii). Nema logika da bide zabraneto.
За ова си во право, ја се шокирав кога дознав дека Австралија во исто време форсира залагање на либерализам и слобода и се тоа, а постои млака омраза спрема Македонија, а ова некако излезе на површина кога игравме ЕП во фудбал и се шокирав.Претпоставувам некое језиво грчко лоби со оглед на нивната дијаспора таму
Тешко ова, според тоа како стојат моментално работите во тенисот, за нијанса позаебана е страната на Карлос, ама не верувам дека ќе има големи проблеми до полуфиналето, ако е на ниво. На турниров дојде без главниот тренер кој остана во Шпанија, не играше на ниту еден турнир, ама за негова среќа први 2-3 кола ќе има идеални противници каде ќе влезе во ритам и ќе крене форма на потребно ниво.Иначе офтопик...зезнато ќе биде за Ноле на турниров, секоја му чест ако освои, ама мислам ќе има уште пар мечеви каде што ќе се мачи, не знам зошто луѓе мислат дека он има полесен ждреб од Алкараз, баш мислам Карлос има полесен пат до финале, ако мора да бирам меѓу двајцава
Боље почекајте да заврши турниров да не испадне некој голем проблем па да го откажат, сепак светскиот тениски крем е таму собран и не е убаво да им го упропастите турнирот со едно please explain.ali ubavo e da gi zdrmame so edno please explain