ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Бердих денеска спасуваше и меч топка против Давиденко во вториот сет при резултат 5-4 за Николај,се извлече чехот :)

Море Вердаско во каква форма е, се чудам дали би ми зел сет мене :P

Igor Filevski
Sunday via Twitter
  • Џабе му се чистењата од допинг и паузата која му наредија да ја направи, никогаш веќе нема да има врв. Надал, може да е среќен и со ова.

Игнорирајте го дебелиов, нели гледате дека цел свет му се смее со твитовите за Барса. Од цел свет Филе е најмалце компетентен за да зборува за Надал, а и општо за тенисот.

Многу мразам вакви идиоти кој не знаат ни Т од Тенис а се дрзнуваат да јадат трици. Да го видам во живо во фаца ќе го плукнам. Копиле краставо 2 чисти од животот нема.

Кога човек е вицкаст, едноставно не можете а да не го забележите тоа. Нели? :icon_lol:

Многу мразам вакви идиоти кој не знаат ни Т од Тенис а се дрзнуваат да јадат трици. Да го видам во живо во фаца ќе го плукнам. Копиле краставо 2 чисти од животот нема.

Гледам ги закачи тенисиве убаво :) Кажи некој за утре..
Ми фаќаат око:
Монако 2-ка
Рамос 20.5+
па и Раониќ 20.5+ мислам дека ќе оди

Гледам ги закачи тенисиве убаво :) Кажи некој за утре..
Ми фаќаат око:
Монако 2-ка
Рамос 20.5+
па и Раониќ 20.5+ мислам дека ќе оди
Монако секако, а може и на хендикеп да се игра. Винчи е во добра форма, за да тепа е 1.25 а може и таа да се проба на хендикеп. Паире - Андухар мислам дека е кец.1.7 Сум го гледам Паире многу ме бендисува неговата игра.
Ниеминиен Симон +

Монако секако, а може и на хендикеп да се игра. Винчи е во добра форма, за да тепа е 1.25 а може и таа да се проба на хендикеп. Паире - Андухар мислам дека е кец.1.7 Сум го гледам Паире многу ме бендисува неговата игра.
Ниеминиен Симон +

Добар е Паире ама не би требало да го прегази она класично 2:0
Ќе иде и таа + сигурно
А од жениве би ја пробал Јанковиќ мада ќе биде тешка и гледам расте за неа квотата ама би ја изиграл машки 2-ка

Добар е Паире ама не би требало да го прегази она класично 2:0
Ќе иде и таа + сигурно
А од жениве би ја пробал Јанковиќ мада ќе биде тешка и гледам расте за неа квотата ама би ја изиграл машки 2-ка
Стај ја куќата на Монако.

Абе не ми се избриша профилов, ајј беља работа. Не ни стегнав cancel некаде ни ништо, не ми било судено да си заминам, ама дефинитивно многу многу ретко ќе доаѓам да пишувам мислења. :)

Утре Раониќ - Гулбис ќе биде одличен меч, типувам на милеников мој. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom