- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.097
- Поени од реакции
- 16.739
45то полуфинале во низа за Надал, на земја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе оти не сте се пофалиле за титулата на Надал? :
Глеам нема никакво известување на темата, се уплашив да не не освоил титула во Барселона, па ќутите.![]()
Па ја пишав у фан клуб Надал, забораив тука.Aбе оти не сте се пофалиле за титулата на Надал? :
Глеам нема никакво известување на темата, се уплашив да не не освоил титула во Барселона, па ќутите.![]()
Баш беше интересен денешниов дуел. Алмагро не е типичен Шпанец, он константно напаѓа и пробува да направи винер. Имаше одлични поени денес, а неговиот бекхенд е еден од најдобрите еднорачни бекхенди во светот според мене. Страва од удар му е тоа, огромна брзина постигнува кога го изведува, а и доста е прецизен. Само денес и покрај одличната игра џабе му беше се, а и психата го изеде, ќе изигра 5-6 фантастични форхенди на самата линија и ќе го загуби поенот, е јебига секој ќе попушти психички после ваков развој на настаните...Понекогаш се прашувам дали има подосадни дуели од Надал вс Шпанциве, абе со ќеиф губат
Упс, не ми текна на Мареј вс Симон....тоа е самиот ужас.
Што мислите кој ке победи Tursunov или Mathieu ?
Ivo Karlovic dobil mozocen udar![]()
Ivo Karlovic dobil mozocen udar![]()