L
Löwe
Гостин
Аооо 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да биде лесен меч, особено ако игра со Берлок.Рафа во среда ќе игра со победникот од мечот Berlocq - GimenoTraver во Барселона.
Во тој случај, утре Гулбис тепа со хендикеп против Вердаско.
Ништо чудно да мавни и некој кец/двојка вечерваЧекај, ако се направи "камен" вечерва Гулбис не му се знае....![]()
Зошто бре Игоре? Кај ќе одиш седи тука. Ако не можам да влијаам на твојата одлука тогаш само ќе ти кажам дека беше одличен модератор, одлично си ја вршеше работата, отвараше теми како што треба, без пропусти и пред се беше коректен во своите мислења. Поздрав и се најдобро.![]()
Nemoj be Igore nemoj, brojot na Nole "fans" e se pogololem, ce ostanime malcintvo tesko nas.
Дете ај останиМоже има време да те предомислиме.
Абе ајде, форумов генерално функционираше и пред да дојдам, така и ќе биде. Веќе направив " избриши членство " вчера пред да го напишам тоа мислењето, а профилот треба да ми се избрише вечерва околу 1 часот.![]()
ne dupi be, ke ti stigne mail i ke stisnes cancel.Абе ајде, форумов генерално функционираше и пред да дојдам, така и ќе биде. Веќе направив " избриши членство " вчера пред да го напишам тоа мислењето, а профилот треба да ми се избрише вечерва околу 1 часот.![]()