Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Освои Монако ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Исто се врати во вториот сет и против Димитров од 3-5,7-5 направи пресврт ,а финалево многу лесно го освоил.Гаске вчера едвај жива глава спаси против Ниеминен а денес го прегази Симон. Чудни се ова тенисериве, понекогаш неможам да ги разберам.
Моментално се игра финалето во Куала Лумпур, Монако-Бенето 1-1 во сетови е, сега почнува третиот.
Не е лоша жена му, шо да е чуден.Тоа ќе му биде тест на Рафа да види до каде стигнал со рехабилитацијата. Се надевам ќе биде успешен тестот и ќе се припреми комплетно и во топ форма ќе заигра на АО.
Иначе Јанко го победи Симон утринава во три сета, а пред само неколку дена загуби од него во полуфиналето во Банког мислам, чуден е овој Јанко мајке ми.![]()
Море што жениште има Јанко, да му ебам глаата.Не е лоша жена му, шо да е чуден.Ако се погодиле двајцата расположени во моментот, многу енергија се троши.
ON Topic :
Lopez - Lu, за околу 2 часа.... ќе биде страшен меч, гледајте на СпортКлуб![]()
Супер, само уште да ја сменеше оваа менталнава од аватаровНовак моќен!6-1;6-2 против Јирген Мелцер, австриецот не знаеше кај се наоѓа, во 1/2 финале утре од 13.30 часот ќе се сретне со Флоријан Мајер, до сега два пати има играно со него, и исто толку пати совладано.
Во другото 1/2 финале ќе се сретнат Цонга и Лопез тој меч е закажан за рано сабајле 04.30
На турнирот во Токио, оде се според планот на Мареј, па така во 1/2 финалето утре ќе игра против Раониќ, а во другиот 1/2 финален меч ќе играат Багдатис - Нишикори.
Meчевите од двата турнири ќе се пренесуваат директно на Спорт Клуб.
Не сум сигурен дека Кеи ке го помине Маркос толку лесноСупер, само уште да ја сменеше оваа менталнава од аватаровАј не знам како ја гледаш при секое свое мислење.
Нишикори игра одлично, му предаде лекција по тенис на Робредо после изгубениот прв сет, 6-1 6-0 во продолжение. Денеска си го реши и Бердих, утре сигурно го поминува за Багдатис, а не би ме чудело и да го совлада противникот во финалето![]()