Секако дека не ни е, бидејќи никако да научиме дека тенисот за обложување не е тоа што беше. Се научија сите да играат на пораз и едвај чекаат мал коефициент на себе со цел да наместат и да направат некој денар, кога веќе не можат да заработат нормално од турнирите.Не ви е лесно и вас со кладилницата.
Не игра Русевски/Магдинчев денар да напраи. .. башка и ти беше против да се збори на друга тема за обложување, а сеа освен за кладилница тука послабо се збори за тенисот и за текот на турнирите кои се играат оваа недела.Секако дека не ни е, бидејќи никако да научиме дека тенисот за обложување не е тоа што беше. Се научија сите да играат на пораз и едвај чекаат мал коефициент на себе со цел да наместат и да направат некој денар, кога веќе не можат да заработат нормално од турнирите.
АТП 500 е тој, ми се чини не се отвараат теми, само за мастерси се отвара, башка Новак ќе е шампион.Во план ви е да се отвори тема за China Open?
Мислиш овака да е „АТП 500 турнеа“ ? .. и за тие турнири таму да се дискутира?Хахахахха.... него може да се отвори тема Chine Open немора година да се пишува па секоја година во неа да се дискутира мој предлог, и така за сите 500-тки.
Треба луѓе кои ќе имаат желба за секоја недела да отвораат теми, башка во последно време се намали дискусијата тука. Ќе зјаат празни тие теми..Не би имало логика така да биде кога веќе има отворено тема за дискутирање на atp/wta турнир, да има посеба тема како за мастерсите што има, но да не биде како за мастерсите секоја година нова тема да се отвара, туку секоја година во истата тема да се дискутира.
Не бев тука, иначе печен ќе бев. Не дека би го играл, јас реално не бев задоволен од неговата игра со Сајслинг, а овај Бенето изигра ѕверски со Фаља, ама ќе ме натераше ѓаолот некако да го пишам....п.с да не ве еба Ферер денеска
Гаске го победи Симон со 6-2;6-1 и ја освои титулата во Банког !
Одлична игра на Гаске на турниров.